ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΤΟΝ ΔΕΛΑΠΑΤΡΙΔΗ

 Η ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΟΣ ΔΗΛΩΣΙΑ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ END ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΣ

 

 

Οι παρατηρήσεις διορθώνουν τους ανθρώποιυς. Ιδίως αν συνοδεύονται από τρισεκατομμύρια.

Οι παρατηρήσεις διορθώνουν τους ανθρώποιυς. Ιδίως αν συνοδεύονται από τρισεκατομμύρια.

Επειδή με αρέσουν οι παρατηρήσεις, γιατί διορθώνομαι (το έχω δηλώσει άλλωστε και στο παρελθόν, αλλά σε άλλη περίσταση  (https://www.santonews.com/m-aresoun-paratirisis-diorthonome.santonews), σπεύδω να αποδεχτώ τη νέα παρατήρηση. Ναι είμαι δηλωσίας. Ομολογώ!. Δεν είμαι παρά ένα αναίσχυντο υποπροϊόν του διεθνούς μασωνο-εβραιο-μπολσεβικικού-νεοταξικού  συμφύρματος.

ΝΑΙ!. Πήγα στην παρουσίαση για τα 2.750.000.000.000 που προσφέρονται στην Ελλάδα μας. Είχα ρωτήσει, τον εκ των διοργανωτών της εκδήλωσης που είχε την ευγένεια να με προσκαλέσει αν θα μπορούσα να κάνω ερωτήσεις. Μου απάντησε πως ναι. Μπήκα «ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ….. ΕΚΑΤΣΕ (Α) ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 15 ΛΕΠΤΑ». Ειλικρινά!. Καλά τα λέει. Έβγαλα το μπλοκάκι μου για να κρατήσω σημειώσεις και μετά από λίγο αποσβολώθηκα!. Τι καταιγισμός επιχειρημάτων!. Πόση αληθινή ευφράδεια!. Πόσα ατράνταχτα δοκουμένδα. Κι εγώ ο άθλιος διάβασα κάτι –μάλλον από κατά δήλωση- δημοσιογράφους που διατείνονταν πως είχαν άλλα στοιχεία για την υπόθεσιν!. Ντροπή τους και ντροπή μου.

Η συνέχεια, είναι άκρως υποτιμητική δια το άτομόν μο (sic) . Κατουρήθηκα πάνω μου από το φόβο τον οποίο σωστά επεσήμανε ο εκ των διοργανωτών. (φωτό 2). Εξ ανάγκης λοιπόν επισκέφτηκα τις υπερσύγχρονες και πεντακάθαρες τουαλέτες του χώρου που φιλοξενούσε τη σωτηρία της Ελλάδας, για να ουρήσω. Πλην όμως φευ. Βγαίνοντας είδα πως οι φίλοι –Ακόλουθοι μου έπιναν καφέ σε υπαίθριο τραπεζάκι. Οι λοιποί ακόλουθοί (ΜΟΥ) που κατ΄ εντολήν του Ρότσιλντ βρίσκονταν ένοπλοι στα τέσσερα αλεξίσφαιρα Τζιπ- Καγιέν, περίμεναν οδηγίες. Ομολογώ επίσης, πως επειδή είχα ήδη πιεί ένα δυνατό εσπρέσσο στο Καμάρι και επειδή ήταν –ήδη-  αργά, παρήγγειλα ένα ποτήρι από τα καλά κόκκινα (ξέρω πως η χρωματική επιλογή, ίσως είναι επιβαρυντική, αλλά δεν μπορώ να πω ψέματα) του Μπουτάρη και κάθισα όξω.

Φωτό ...απλά

Καθήμενος, αλλά ουχί καθεύδων αναλογίστηκα την εξουθενωτική έλλειψη εμπειριών που με διακρίνει. Για όνομα του θεού! (παράπονο είναι αυτό) ήμουν αγέννητος, την εποχή του Αρμάνδου Δελαπατρίδη. Ήμουν πολύ μικρός για να γευτώ το νερό του Καματερού. Την Αγία Αθανασία του Αιγάλεω, τη γνώρισα μόνο μέσα από τις πρώτες εφημερίδες που διάβαζα ως μειράκιον. (Απροπό, παρατηρώ ότι η ορθογραφία, το συντακτικό και τα (μήπως απολλώνια;) ελληνικά που χρησιμοποιεί το END Σαντορίνης (και όχι μόνο), είναι παρεμφερούς ορθογραφικής αντίληψης με τα μηνύματα που αποτυπώνονταν στο σώμα της Αγίας του Αιγάλεω;. Να  υποθέσω λοιπόν  μια κάποια –έστω μακρινή-  πνευματική σχέση ή να το θεωρήσω απλή σύμπτωση;).

 

ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ;end3

Σήμερα λοιπόν –με βάση την αφίσα-πρόσκληση (την παραθέτω και σε φωτογραφία), ρώτησα το Δήμαρχο για το που μπορούσα να καταθέσω τους λογαριασμούς μου «Δάνεια, εφορία, ΙΚΑ ΤΕΒΕ Κ.Λ.Π» για αποπληρωμή «Μέσο» των Δήμων» (η ορθογραφία Αγίας Αθανασίας του Αιγάλεωπου λέγαμε). Και δήλωσε άγνοια. Το ίδιο και ο Αντιδήμαρχος. Το ίδιο και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Το αυτό και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Άνδρου. Σας παρακαλώ, γονυκλινής!. Που να καταθέσουν τους απλήρωτους λογαριασμούς τους οι Δημότες;. Μπορώ να δημοσιοποιήσω τα δικά σας τηλέφωνα γιατί δέχομαι –εγώ ο βδελυρός  δηλωσίας— αιτήματα στα οποία δεν δύναμαι να ανταποκριθώ;.

Και συγγνώμη, έτσι;.