ΚΟΡΕΑΤΕΣ ΤΟΥΡ-ΟΠΕΡΕΪΤΟΡΣ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΥΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ

  ενωδηξενοδοχων_κορεάτες‘Επίσκεψη τουριστικών πρακτόρων από την Κορέα στην Σαντορίνη στο πλαίσιο Familiarization Trip που διοργάνωσε η εταιρία Turkish Airlines

Στην Σαντορίνη βρέθηκαν για δύο μέρες, στις 20 και 21 Οκτωβρίου, τουριστικοί πράκτορες VIP από την Κορέα, στο πλαίσιο του Familiarization Trip που διοργάνωσε η εταιρία Turkish Airlines σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο ”Τhe Travel Company”, το ξενοδοχείο ”Mystique” και την εταιρεία digital marketing Life Think.

Η αποστολή περιηγήθηκε στην Σαντορίνη  με στόχο οι  9 πράκτορες VIP από την Κορέα και 4 άτομα από την Turkish Airlineς με την εταιρεία Life Think  καιThe Travel Company, να απολαύσουν τις ομορφιές του νησιού και να επιθεωρήσουν κάποια από τα πολλά και αξιόλογα ξενοδοχεία.

Στο πλαίσιο της γνωριμίας των Κορεατών VIP πρακτόρων με το νησί πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Γραμματέα Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης  κο Πατηνιώτη Ανδρέα  όπου τέθηκαν θέματα όπως σύνδεση Σαντορίνης- Μυκόνου με την βοήθεια της Turkish Airlines, σύνδεση Σαντορίνης με απευθείας  πτήσεις από Istanbul  άλλα  συνομίλησαν και  για διάφορα θέματα που αφορούν στον τουρισμό και έλαβαν αναμνηστικά δώρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά συμμετείχαν σε ανάλογο ταξίδι οι Γενικοί Διευθυντές των VIP τουριστικών γραφείων της Κορέας, καθώς και η Γενική Διευθύντρια της Turkish Airlines Αθήνας Gulay Ozturk.

Στο αποχαιρετιστήριο δείπνο που προσφέρθηκε από το εστιατόριο Ελιά του ξενοδοχείου Petit Palace Suites μέλος του ομίλου Caldera collection o γραμματέα Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης  κος  Πατηνιώτης Ανδρέας   παρουσίασε σύντομα το ιστορικό του νησιού και τις  δυνατότητες του. Στο δείπνο παραβρέθηκαν  , 10 πράκτορες VIP από την Κορέα και 4 άτομα από την Turkish Airlines και τα τουριστικά γραφεία Life Think Travel καιThe Travel Company, Γενικός Διευθυντής του ομίλου Caldera Collection αλλά και η υπεύθυνη πωλήσεων  του ξενοδοχείου Μystique.

Στην υλοποίηση της δράσης συνέβαλαν πολλοί τοπικοί παράγοντες και επιχειρήσεις, ο Δήμος Σαντορίνης ο οποίος παρέθεσε γεύμα στο εστιατόριο Άπειρον , η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης  παρέθεσε δείπνο στο εστιατόριο Ελιά, διαμονή στο Mystique και στο Canaves ,  τo Petit Palace , Canaves Cruises  και το Travel Company Αθηνών”.