ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟ “ΠΤΩΧΟΚΟΜΕΙΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ”

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΘΗΡΑΣ

 

 

Το “Πτωχοκομείο-Γηροκομείο Θήρας”, είναι το Ίδρυμα με την πλέον μακρόχρονη και διαρκή προσφορά στο νησί. Περνάει δύσκολες μέρες, επειδή παρά τα κληροδοτήματα, πολλά ακίνητα, μένουν ξενοίκιαστα, αλλά πληρώνουν ΕΝΦΙΑ.

Η κοπή της πίτας, ήταν όμως και φέτος, μια εκδήλωση αλληλεγγύης. Πολύς κόσμος. Ευαίσθητοι άνθρωποι και με την παρουσία του Σεβασμιοτάτου κ. Επιφανίου σε κλίμα κατάνυξης. Τόσο όμορφα κάλαντα δεν έχω ακούσει ξανά. Οι ιερείς, που τα ανέπεμψαν ήταν μιας χροιάς που σπάνια ακούει κανείς.

Η έκπληξη;; Από την κ. Σαλίβερου που τραγούδησε στίχους γραμμένους από τις κυρίες της Έξω Γωνιάς (τους κρατώ για άλλη ανάρτηση) που συναντιούνται κάθε Δευτέρα.

Τα υπόλοιπα στο Βίντεο.

Να σημειώσω (ενδεικτικά, γιατί θα τους δείτε στο σύντομο βίντεο) και παρουσίες: Μπάμπης Πανοτόπουλος Διοικητής του Νοσοκομείου Θήρας. Γιώργος Κυριαζής, Αντιδήμαρχος. Αντώνης Σιγάλας, επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Θήρας. Μαρία Αργυρού, Δημοτική Σύμβουλος, επικεφαλής Λαϊκής Συσπείρωσης. Ο κ. Μανώλης Ορφανός, Δημοτικός Σύμβουλος.

Αλλά, αφού δείτε το βίντεο, το όμορφο ήταν πως οι προσερχόμενοι πολίτες κρατούσαν μια τσάντα, ο καθένας με δώρα και φρούτα. Τα υπόλοιπα στο Βίντεο.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *