ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ

ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ

 

 

 

 “Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 11:00 έως 13:00 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Δήμου Θήρας, στην αίθουσα όπου γίνονται τα μαθήματα, στο τέως Δημοτικό και νυν Νηπιαγωγείο Ημεροβιγλίου.

Στήν εκδήλωση παρεβρέθησαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θήρας Αμοργού κ Νήσων κ.κ.Επιφάνειος, ο Αιδεσιμότατος Ημεροβιγλίου κ.Παναγιώτης Μπαλής, η Έπαρχος Θήρας κυρία Θεώνη Λειβαδάρου, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ.Μάρκος Καφούρος καθώς και ο Πρόεδρος της Ένωσης Πολυτέκνων κ.Χαράλαμπος Δαρζέντας και ο Αντιπρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ημεροβιγλίου κ. Νικόλαος Μπεκρής, οι οποίοι και κατά τον χαιρετισμό τους εξήραν το πνεύμα του εθελοντισμού και ευχαρίστησαν τους εθελοντές εκπαιδευτικούς για την προσφορά τους αυτή στους μαθητές των Σχολείων της Σαντορίνης Το αντίτιμο της πίτας ήταν μια δωροεπιταγή από γνωστό βιλιοπωλείο της Σαντορίνης αξίας πενήντα (50) ευρώ για αγορά βιβλίων και σχολικών βοηθημάτων.

Ευχαριστούμε όλους  όσοι μας τιμήσατε στην πρώτη επίσημη παρουσίαση του Κοινωνικού Φροντιστηρίου και σας ευχόμαστε Καλή Χρονιά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *