ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ

ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

 

POLYTEKNOI_PITA_2016Δελτίο Τύπου

Η Ένωση Πολυτέκνων Σαντορίνης πραγματοποίησε με κάθε επισημότητα και λαμπρότητα στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Μπελλώνειου Πολιτιστικού Κέντρου στα Φηρά στις 10 Ιανουαρίου 2016 την κορυφαία εκδήλωσή της που περιελάμβανε τα εξής :

  • Κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιττας με τις ευλογίες του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Θήρας κκ. Επιφάνιου  .
  • Ομιλία από τον Πρόεδρο της Ένωσης Πολυτέκνων Σαντορίνης στην οποία απηύθυνε  τις ευχές του σε όλους τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε στα πολλά και μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο οι Πολύτεκνοι της τοπικής Ένωσης όσο και οι Πολύτεκνοι όλης της χώρας, προτείνοντας ταυτόχρονα τρόπους αντιμετώπισης τους με σοβαρές παρεμβάσεις από την Πολιτεία.
  • Διαβάστηκαν χαιρετισμοί  : του Γενικού Γραμματέα της ΑΣΠΕ  κου Μανώλη Χρυσόγελου  ,  του Βουλευτή Κυκλάδων κου Ιωάννη Βρούτση , του Βουλευτή Κυκλάδων κου Συρίγου Αντώνιου  του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κου Γιώργου Χατζημάρκου και του Λιμενάρχη Θήρας κου Μάκη Βασαλάκη .
  • Απονομή επαίνων σε τέκνα πολύτεκνων οικογενειών που αρίστευσαν στα Γυμνάσια, Λύκεια,  και σε μαθητές και μαθήτριες που πέτυχαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση . Οι βραβευθέντες έλαβαν έπαινο , συμβολικό χρηματικό ποσό και από 2 βιβλία του συγγραφέα Αντώνη Γάκη .

Τα παιδιά που αρίστευσαν  ήταν:   Κουλούρης Παναγιώτης του Κωνσταντίνου , Σιγάλας Πέτρος του Αντωνίου ,Αρβανίτη Μαρία του Νικολάου, Βελεγράκης Κωνσταντίνος του Ιωάννη , Γαβρίλης Λέανδρος  του Ιωάννη ,Οικονόμου Νιόβη του Παύλου ,  , Γαβρίλης Ανδρέας του Ιωάννη , Οικονόμου Ηρώ του Παύλου , Γαβρίλη Λυδία του Ιωάννη , Χρυσός Παναγιώτης του Χριστόφορου και Βασσάλος Ιωάννης του Στυλιανού πολύτεκνος πατέρας 4 παιδιών .

Τα παιδιά που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ήταν: Χρυσός Παναγιώτης του Χριστόφορου , Στρατήγη Μαργαρίτα – Αθηνά του Εμμανουήλ  και Φουστέρη Χριστίνα του Σπυρίδωνα   .

  • Απονομή τιμητικών διακρίσεων : Α) για την προσφορά τους στη Σαντορίνη στον κο Πατηνιώτη Σπύρο και στην κα Μενδρινού –Παλαμά Μόσχα Β) Για την προσφορά του στην Σαντορίνη μέσα από το συγγραφικό του έργο στον κο Γάκη Αντώνιο  Γ) για την προσφορά τους  στην  τουριστική ανάπτυξη  του Νησιού στην κα Κατίνα Τριανταφύλλου από την Οία και στην κα Ειρήνη Ξαγοράρη  από το Καμάρι  Δ) Για την προσφορά του στο χωριό του και ιδιαίτερα στους υπερήλικες με την δημιουργία ΚΑΠΗ  στον κο Σιγάλα Αντώνιο  Ε) Για την προσφορά της στην Ένωση Πολυτέκνων στη Γενική Γραμματέα της Ενωσής μας την κα Κορωνιού Γεωργία του Αντωνίου .
  •  Επίσης βραβεύτηκε η  νέα πολύτεκνη μάνα η  Αρβανίτου Ευαγγελία σύζυγος Σιγάλα Λουκά  .
  • Ετήσια γενική συνέλευση , απολογισμός για το έτος 2015, ενημέρωση για τα τρέχοντα θέματα που αφορούν τους πολύτεκνους ,προγραμματισμός δραστηριοτήτων για τη νέα χρονιά.

Τέλος η εκδήλωση έκλεισε με την προσφορά πλούσιων δώρων σε όλα τα παιδιά των  πολύτεκνων οικογενειών.

                                                ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 

                                                                                               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *