ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ

ΤΟ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΦΙΛΜ “ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ” ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

 

 

DIKASTIRIO_KILETHΗ Κινηματογραφική Λέσχη Θήρας, συνεχίζοντας την παρουσία της για 23η χρονιά στα πολιτιστικά δρώμενα της Θήρας, πληροφορεί τους φίλους και τα μέλη της ότι, από 05/03/16 έως 09/04/16 έχει προγραμματίσει την προβολή των παρακάτω ταινιών:

 
05/03/16,  ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ   
12/03/16,  ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΡΟΒΟΛΗ
19/03/16,  ΚΕΛΙ ΑΠΟ ΧΡΥΣΑΦΙ
26/03/16,  ΑΓΝΩΣΤΗ ΓΗ
02/04/16,  Ο ΗΛΙΘΙΟΣ 
09/04/16,  ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ

Στις 05/03/16, στο διάλειμμα της προβολής, θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και παράλληλα θα διεξαχθούν  εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Λέσχης.
Δικαίωμα υποψηφιότητας και ψήφου έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη της Λέσχης. Όσοι επιθυμούν να γίνουν μέλη, μπορούν να εγγραφούν πριν την έναρξη κάθε προβολής. Όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν υποψηφιότητα μπορούν να το κάνουν είτε αποστέλλοντας email με την πρόθεση τους, το ονοματεπώνυμό τους, το τηλέφωνό τους και την ιδιότητα τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση kileth@gmail.com ή να το δηλώσουν κατευθείαν στα μέλη του ΔΣ, μέχρι και το Σάββατο 05/03/16 και ώρα 16.00, (τηλέφωνο επικοινωνίας και πληροφορίες 6974917099 – 6973235703).

Οι προβολές των ταινιών πραγματοποιούνται στο αμφιθέατρο του Οινοποιείου ΜΠΟΥΤΑΡΗ στο Μεγαλοχώρι, κάθε Σάββατο στις 20.45.

Το Δ.Σ. της Κ.Λ.Θ. ευχαριστεί θερμά το Οινοποιείο Μπουτάρη – Θήρας, που και αυτό το έτος στηρίζει την προσπάθειά της,

Η ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Το Δικαστήριο

Βραβείο καλύτερης ταινίας στο τμήμα Οριζόντων του φεστιβάλ Βενετίας.
Επίσημη πρόταση της Ινδίας για το Όσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας.
Είδος: Κοινωνική -Δικαστικό Δράμα
Σκηνοθεσία: Τσαϊτάνια Ταμάν
Σενάριο: Τσαϊτάνια Ταμάν
Πρωταγωνιστούν: Ούσα Μπέιν, Βίρα Σαθιντάρ, Βίβεκ Γκομπέρ, Τζιτανζαλί Κουλκανί
Παραγωγή: Ινδική , 2014 Διάρκεια: 116’

 
Ένας ηλικιωμένος τραγουδοποιός συλλαμβάνεται κατηγορούμενος ότι με ένα επαναστατικό του τραγούδι προκάλεσε την αυτοκτονία ενός εργάτη του αποχετευτικού δικτύου που πέθανε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Η υπόθεση εκδικάζεται σε μια αίθουσα δικαστηρίου όπου κρίνονται οι ελπίδες και τα όνειρα απλών ανθρώπων. Παράλληλα με τη δράση στο δικαστήριο, ο σκηνοθέτης παρακολουθεί και την καθημερινότητα του δικαστή και των δικηγόρων έξω από αυτό, συνθέτοντας ένα πορτρέτο της σύγχρονης Ινδίας, που σε πολλά θυμίζει και τη δική μας κοινωνία.
TRAILER

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *