ΚΚΕ ΚΥΚΛΔΩΝ VS ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

                                “Ανακοίνωση

Των Τομεακών Επιτροπών Κυκλάδων του ΚΚΕ σχετικά με τις απαράδεκτες δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Λεονταρίτη Γ. σε βάρος του ΚΚΕ.

 

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης αντί να αναλάβει την ευθύνη του για τις σοβαρές παραλείψεις στο ζήτημα της μεταφοράς των μαθητών στη Σύρο, καταφεύγει σε συκοφαντία ενάντια στο ΚΚΕ όταν μιλάει για επιχειρηματικές σκοπιμότητες μεταξύ του ΚΚΕ και της εφημερίδας “ο ΛΟΓΟΣ των Κυκλάδων”.

Αυτό δείχνει το αντι-ΚΚΕ μένος που τον διακατέχει και τα ψέματα που χρησιμοποιεί για να σπιλώσει τη δράση και την πολιτική του ΚΚΕ που αναδεικνύει τα προβλήματα που υπάρχουν στην εκπαίδευση, την υγεία και την έλλειψη μέτρων προστασίας του λαού και νέων από την πανδημία.

Αντί να εκτοξεύει  τέτοιες συκοφαντίες ενάντια στο ΚΚΕ, οφείλει να απολογηθεί στο λαό των νησιών για τα προβλήματα που υπάρχουν και με ευθύνη της Περιφέρειας, ιδιαίτερα σήμερα στη φάση της πανδημίας που περνάει η χώρα μας.

Άλλωστε η πολιτική που υπηρετεί είναι η ίδια πολιτική της κυβέρνησης που άφησε το σύστημα υγείας αθωράκιστο, αφού εδώ και τόσους μήνες δεν πήρε κανένα ουσιαστικό μέτρο αντιμετώπισης της πανδημίας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *