ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΛΗΛΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ

ΜΑΘΗΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΔΑΠΑΝΗΡΗ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ

 

 

“Καρδιά μου εσύ”. Έργο της Ειρήνης Δρόσου. Την ευχαριστούμε για την προθυμότατη  παραχώρηση του δικαιώματος δημοσίευσης.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως κατόπιν της προσπάθειας που καταβάλαμε προκειμένου να βοηθήσουμε τον μικρό μας ήρωα,ηλικίας 7 ετών, η ανταπόκριση του κόσμου Κ των αρχών ήταν άμεση!
Μόλις ενημερώθηκε ο δήμαρχος μας,ήρθε σε επαφή μαζί μας και δόθηκε η εντολή μέσω του ιδρύματος Λούλας & Ευαγγέλου Νομικού να καλύψει ποσό για την επέμβαση του μικρού μας φίλου!.
Ωστόσο και η ανταπόκριση από τους γονείς ,τους πολίτες και τους συλλόγους του νησιού μας ήταν άμεση και νιώθουμε υπερήφανοι που η ανθρωπιά σε τούτο τον τόπο αλλά και η ευαισθησία για βοήθεια συνανθρώπων μας, παραμένει ζωντανή.
Θέλουμε λοιπόν να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Θήρας κ. Αναστάσιο Νικόλαο Ζώρζο Κ όλο τον Δήμο Θήρας, αλλά και τους συμπολίτες μας για την συμπαράσταση τους, κάνοντας όλοι μια μεγάλη προσευχή προκειμένου ο μικρός μας φίλος να έχει επιτυχία στην τόση σοβαρή δοκιμασία όπου πρόκειται να υποβληθεί ,να έχει γρήγορη ανάρρωση και να είναι γρήγορη η επιστροφή του κοντά μας!.

Παρόλα αυτά οι προσπάθειες για οικονομική ενίσχυση της οικογένειας συνεχίζονται διότι ο δρόμος είναι μακρύς και οποίος επιθυμεί να προσφέρει ,μπορεί να απευθυνθεί στην διεύθυνση του δημοτικού σχολείου Εμπορείου,αλλά και στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Εμπορείου Θήρας ,όπου υπάρχει διαθέσιμος ο τραπεζικός λογαριασμός των κηδεμόνων του παιδιού.

ΕΠΙΣΗΣ

  Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Εμπορείου, με δική του πρωτοβουλία και με την σύμφωνη και θετική γνώμη των αθλητικών σωματείων (Θύελλας και Λάβας), συνδιοργανώνουν φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων Κ14 της ΘΥΕΛΛΑΣ ΚΑΜΑΡΙΟΥ και της ΛΑΒΑΣ ΕΜΠΟΡΕΙΟΥ …..για τον μικρό μας συντοπίτη. Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στους γονείς του παιδιού. (Το Σάββατο στις 14.00 θα αναχωρήσει από την πλατεία Εμπορείου πούλμαν για το γήπεδο Καμαρίου)”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *