ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΟΔΗΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΔΟΣΗ

 

  GAZI HEALTH GUIDEΜια πολύ σημαντική πρωτοβουλία, ανέλαβε το Φαρμακείο Γαζή στα Φηρά. Πρόκειται για τον Οδηγό Υγείας ««Santorini: the essential health care guide», που για πρώτη φορά, συγκεντρώνει όλους τους ειδικούς του κλάδου σε ένα καλαίσθητο τόμο που διατίθεται δωρεάν. Έχει επίσης και μια σειρά επιστημονικών άρθρων για τα συνήθη νοσήματα των διακοπών, κάτι που τον καθιστά ακόμα πιο χρήσιμο. Μια πραγματικά αξιέπαινη πρωτοβουλία!.

 

«ΟΔΗΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΓΑΖΗ

Η διασφάλιση της υγείας στις διακοπές έχει πρωταρχική σημασία και πρέπει να σχεδιαστεί προσεκτικά.
«Η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία» έλεγε ο Ιπποκράτης ο Κώος, ο διάσημος γιατρός της αρχαιότητας!
Η φαρμακοποιός Βέρα Γαζή , ευαισθητοποιημένη στην ενημέρωση για θέματα υγείας και την πρόληψη, δημιούργησε , σε συνεργασία με τους γιατρούς της Σαντορίνης, ένα οδηγό επιβίωσης για τους επισκέπτες του νησιού μέσα στον οποίο εμπεριέχονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για τις ιατρικές υπηρεσίες.
Ο οδηγός αυτός ονομάζεται
«Santorini: the essential health care guide»
και έχει κατάλογο όλων των γιατρών και πολλών επαγγελματιών υγείας με τα στοιχεία επικοινωνίας τους και χάρτες των Φηρών και της Σαντορίνης, όπου φαίνεται που είναι το ιατρείο η η κλινική .
Στις 92 σελίδες του οδηγού οι επαγγελματίες υγείας του νησιού και οι φαρμακοποιοί του φαρμακείου Γαζή αναπτύσσουν άρθρα σχετικά με τα θέματα υγείας που αντιμετωπίζουμε συνήθως στις διακοπές .
Ο οδηγός διατίθεται δωρεάν στα ιατρεία, στα ξενοδοχεία και στους ταξιδιωτικούς πράκτορες από το φαρμακείο Γαζή. Αν ενδιαφέρεστε να διαθέσετε τον οδηγό από την επιχείρησή σας τηλεφωνείστε στο Φαρμακείο Γαζή ( τηλ 22860 22700)».