Site icon Santonews

ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ…..ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

 

 

 

“( Δύο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο Αχυρώνα)

Αυτή τη λαϊκή παροιμία θυμίζει η αντιπαράθεση ανάμεσα στην Κυβέρνηση και στους επιχειρηματικούς ομίλους, που διεκδικούν μία από τις τηλεοπτικές άδειες. Η μεν κυβέρνηση εμφανίζεται με τη ρομφαία του πολέμιου της διαπλοκής, που θέλει να βάλει τάξη στο τηλεοπτικό πεδίο, για να προστατεύσει τάχα-τάχα τους εργαζόμενους και το λαό.

Κοροϊδεύει ασύστολα επειδή , στην κόντρα για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών, εκφράζεται πρώτα και κύρια η αντιπαράθεση για την αναδιανομή της επιχειρηματικής πίττας  ενώ τα κανάλια και οι συχνότητες θα συνεχίσουν να ανήκουν σε μεγαλοεπιχειρηματίες και έτσι θα ζούν και θα βασιλεύουν η διαπλοκή και η ενημέρωση σε βάρος των λαικών συμφερόντων , προς όφελος των επιχειρηματιών.

΄Έλεος ,τα εργατικά δικαιώματα θα υπερασπιστούν μέσα από τις συχνότητές τους ο Μαρινάκης, Αλαφούζος ,Καλογρίτσας κ.λ.π

Μην τρελαθούμε …….

Αλλά και αυτοί οι όμιλοι παίζουν αισχρά το παιχνίδι της προπαγάνδας σε βάρος του λαού, εμφανιζόμενοι ως υπερασπιστές τάχα της πολυφωνίας,της δημοκρατίας και των συμφερόντων των εργαζομένων, που απασχολούν στις επιχειρήσεις τους . Γελάνε πραγματικά και οι πέτρες με όλα αυτά !!!

όταν τα κανάλια τους είναι συνεπείς προπαγανδιστές της αντιλαικής πολιτικής,ενώ όσον αφορά τους εργαζόμενους που στη μεγάλη τους πλειοψηφία δουλεύουν ήδη σε συνθήκες γαλέρας.

Και έρχεται ο Τσίπρας (κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ) και μιλάνε για” δίκαιη κατανομή και δίκαιη ανάπτυξη”.

Γνωστό το παραμύθι τους.Το θράσος τους μεγάλο.

Επιτέλους ο λαός πρέπει να μιλήσει και να ανατρέψει αυτή την πολιτική που πραγνατικά δεν έχει  καθόλου…….”τσίπα” .

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΙΓΑΛΑΣ, Περιφερειακός σύμβουλος της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΈΙΡΩΣΗΣ”

Save

Save

Exit mobile version