ΚΑΤΙ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥ 1.000.000 ΕΥΡΩ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

 

 

 XENIA_DELI22 Επειδή, τόσο σημαντικά γεγονότα δεν πρέπει να ξεχνιούνται, η Santonews φροντίζει να τροφοδοτεί τη συλλογική μνήμη με αξιοσημείωτες στιγμές, από το γάμο που έκανε πολλούς ανθρώπους ευτυχισμένους: Την ευειδή νύφη, τον πάμπλουτο γαμπρό, τους τυχερούς οργανωτές, τα ζαχαροπλαστεία και ανθοπωλεία που μοσχοπούλησαν τούρτες και ανθοσυνθέσεις, τους σερβιτόρους που πήραν το κατιτίς τους και γενικά, όσους έβαλαν έστω και λίγο το δαχτυλάκι τους, στο βάζο με το 1.000.000 ευρώ. Τέλος πάντων ,τόσο θρυλείται, ότι κόστισε ο μυθικός γάμος. Που βέβαια, αν είχε και λίγο Ρέμο, θα είχε ήδη περάσει στη σφαίρα του θρύλου.

  Πάντως η πανευτυχής νύφη, φροντίζει να διανείμει τις “ιδιωτικές” στιγμές της, οπότε μάλλον επιθυμία της είναι να μοιραστεί και την ευτυχία της. Και γιατί η Santonews, να μπει εμπόδιο, σε ένα τόσο καλό σκοπό;. Άσε που το κορίτσι, δηλώνει ερωτευμένο ΚΑΙ με τη Σαντορίνη. “Will be missing my paradise”- θα μου λείψει ο Παράδεισος μου”, γράφει στη λεζάντα μιας ανέμελης φωτογραφίας που ανάρτησε, ενώ αλλού μιλά για το “τέλειο καλοκαίρι της”.

 

  Δυστυχώς σε άλλη ανάρτησή της, επικαλείται τον Bob Marley: “Who you are to judge the life I live? I’m not perfect and I don’t have to be! Before you start pointing fingers, make sure your hands are clean” Bob Marley”- Ποιός είσαι εσύ που θα κρίνεις τη ζωή που ζω; Δεν είμαι τέλειος και δεν χρειάζεται να είμαι. Πριν αρχίσεις να μου κουνάς το δάχτυλο, σιγουρέψου ότι τα χέρια σου είναι καθαρά”.

Καλό είναι, αλλά χάθηκε κάτι σε Σφακιανάκη;.

 

XENIA_DELI06XENIA_DELI05XENIA_DELI04XENIA_DELI03XENIA_DELI02XENIA_DELI01XENIA_DELI0

https://www.instagram.com/xeniadeli/?hl=en

Save

Save

1 Απάντηση

  1. Να δεις που στα βαφτίσια των 2 εκατομμυρίων θα θυμηθεί και τον Fela Kuti… και θα σκάει από την ζήλεια του ο Πράσσος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *