ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ Η ΑΦΙΞΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥ ΣΤΗ ΣΙΦΝΟ

ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ Η ΑΦΙΞΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥ ΣΤΗ ΣΙΦΝΟ

 

ΣΙΦΝΟΣ «Όπου φτωχός και η μοίρα του». Δε φτάνει που η Σίφνος – η οποία επαίρεται για το μεγάλο αριθμό παιδιών και μαθητικού πληθυσμού- βρίσκεται εδώ και καιρό χωρίς παιδίατρο, τώρα έρχεται και η προβληματική συγκοινωνία να καθυστερήσει την προσωρινή (μόλις μιας εβδομάδας) κάλυψη με τη συγκεκριμένη ειδικότητα.  Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου του νησιού, οι γονείς θα πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμα και μετά να τρέξουν προκειμένου τα παιδιά τους να εξεταστούν από τον Παιδίατρο. Μετά όμως θα έχουν όλο το χρόνο αναπέμψουν ουρανομήκεις ευχαριστίες προς τον Υπουργό Υγείας που τους έκανε αυτό το «ρουσφέτι».

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

 

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της τροποποίησης των ακτοπλοϊκών δρομολογίων του Ε/Γ-Ο/Γ «Άγιος Γεώργιος», στην οποία προέβη η εταιρεία Παναγία Οδηγήτρια με αφορμή την απαγόρευση του απόπλου την Κυριακή 01 Δεκεμβρίου, το επόμενο προγραμματισμένο δρομολόγιο από Πειραιά για Σίφνο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου.

Ως εκ τούτου, δεν είναι δυνατή πριν από την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου η μετάβαση στο νησί μας του Παιδιάτρου που τοποθετήθηκε από το Νοσοκομείο της Σύρου για διάστημα μίας εβδομάδας.

Επομένως ο ιατρός θα εξετάζει παιδιατρικά περιστατικά στο Ιατρείο από την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013 έως και την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου, ημέρες και ώρες λειτουργίας του Ιατρείου.