Site icon Santonews

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΠΕΡΙΣΑΣ ΚΑΜΑΡΙΟΥ

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ LETS DO IT GREECE

 

 

«Let’s do it Greece, 17 Απριλίου στις παραλίες της Περίσσας και του Καμαρίου

 

Η Μονομετοχική Ανώνυμη Εταιρεία του Δήμου Θήρας (ΓΕΩΘΗΡΑ Μ.Α.Ε) σας προσκαλεί να συμμετέχετε στην Πανελλήνια Εθελοντική Δράση Let’s do it Greece 2016 με κεντρικό σύνθημα «Πάμε να καθαρίσουμε εθελοντικά ολόκληρη την Ελλάδα μέσα σε μία μόνο μέρα!».

 

Με στόχο τον συντονισμό κοινών δράσεων στην περιοχή του Δήμου Θήρας, καλούμε όλους τους Εθελοντικούς Φορείς, Συλλόγους, Σχολεία και μεμονωμένους πολίτες να συμμετάσχουν στην εκστρατεία «Let’s Do it Greece 2016» με σκοπό την στήριξη της μεγάλης και πρωτοφανής για τα ελληνικά δεδομένα εθελοντικής προσπάθειας.

 

Η Πανελλήνια Εθελοντική Δράση Let’s do it Greece 2016 θα πραγματοποιηθεί φέτος  στις 17 Απριλίου 2016 στη παραλία της Περίσσας με Σημείο Συνάντησης στον Τίμιο Σταυρό (Περίσσας) και ώρα συνάντησης 11:00 π.μ. και στη παραλία του Καμαρίου με Σημείο Συνάντησης έξω από το CINEMA VILLAGGIO και ώρα  συνάντησης 11:00 π.μ.

 

Έχουμε ως στόχο το καθαρισμό των παραλίων Περίσσας και Καμαρίου. Μαζί με εσάς  ευελπιστούμε να διαδώσουμε το μήνυμα του εθελοντισμού και της συνεργασίας της θηραϊκής κοινωνίας έτσι ώστε να δημιουργήσουμε δυνατές σχέσεις μεταξύ πολιτών, παιδιών και περιβάλλοντος. Η ΓΕΩΘΗΡΑ Μ.Α.Ε θα παρέχει στους εθελοντές γάντια, σακούλες και νερά, καθώς και θα μεριμνήσει στην αποκομιδή των συλλεχθέντων απορριμμάτων.

 

Ελπίζουμε όλοι εσείς που διακατέχεστε από υψηλό αίσθημα εθελοντισμού και αγάπης για τον τόπο μας, να στηρίξετε τη μεγάλη αυτή προσπάθεια και να διαδώσουμε από κοινού το μήνυμα για ένα καθαρό και όμορφο περιβάλλον. Μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα www.letsdoitgreece.org, για να μάθετε ακόμη περισσότερες πληροφορίες για την εθελοντική αυτή δράση.

 

Η  συμμετοχή των θηραϊκών πολιτών  θα έδινε μια σημαντική δυνατότητα στους πολίτες και κυρίως στα παιδιά να αναπτύξουν μέσα από μια περιβαλλοντική  ενέργεια τον εθελοντισμό στην αντιμετώπιση σημαντικών περιβαλλοντικών ζητημάτων, όπως η διαχείριση των απορριμμάτων και η πρόληψη στην παραγωγή αποβλήτων. Από αυτή την ευαισθητοποίηση ευελπιστούμε να γίνει το νησί μας πιο καθαρό, πιο όμορφο και πιο φιλικό, με σύνθημα «Γίνε η Αλλαγή που Περιμένεις, στο νησί που αγαπάς».

 

Σας περιμένουμε όλους εκεί ! Let’s do it Santorini! ».

Exit mobile version