ΚΑΡΤΑ ΜΟΝΙΜΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΓΙΑ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΣΤΑ ΦΗΡΑ

ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ Γ. ΜΑΝΤΟΥΣΗ

 

 

“Προς τους μόνιμους κατοίκους Κοινότητας Θήρας (Φηρών), περιοχών όπισθεν Eurobank, ΟΤΕ, πλατεία Pelican, Άγιο Ελευθέριο και Φηροστεφανίου

   1.Στα πλαίσια της αναδιαμόρφωσης της κυκλοφορίας, της συγκοινωνίας, της ευταξίας, αλλά και της βελτίωσης της καθημερινότητας των δημοτών, ο Δήμος θα προχωρήσει σε μία σειρά δράσεων.

   Μία από τις δράσεις αυτές, είναι η διασφάλιση της στάθμευσης των οχημάτων των μόνιμων κατοίκων, όσο αυτό είναι δυνατόν να γίνει κοντά στις οικίες τους.

   Οι χώροι αυτοί, μετά την απελευθέρωσή τους που έγινε προ λίγων ημερών για λόγους εξορθολογισμού, θα διαμορφωθούν και θα σημανθούν, ώστε μόνον οι μόνιμοι κάτοικοι να μπορούν να τους χρησιμοποιούν.

   2.Κατόπιν τούτων, παρακαλούνται οι μόνιμοι κάτοικοι των ανωτέρω περιοχών να προσέλθουν στο Γραφείο Περιβάλλοντος του Δήμου και με απλή δήλωση, να γνωστοποιήσουν το ενδιαφέρον τους για θέση στάθμευσης.

   Αφού ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες, θα κληθούν εκ νέου για την υποβολή δικαιολογητικών, ώστε να λάβουν την ειδική Κάρτα Μόνιμου Κατοίκου, για την ανάλογη ζώνη στάθμευσης.

ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Θ. ΜΑΝΤΟΥΣΗΣ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΗΡΑΣ”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *