ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΥΝ: RAYNAIR KAI AER LINGUS, ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΑΠΟ ΔΟΥΒΛΙΝΟ

 

 

 

Κάποιοι, αισιοδοξούν. Τα πράγματα από την άνοιξη, θα στρώσουν λένε. Αεροπορικές εταιρείες, ανακοινώνουν νέες, συνδέσεις. Χαρακτηριστικό, είναι το δημοσίευμα του ιρλανδικού independent.ie :

 

«Το 2020 σημειώθηκε χιονοστιβάδα ακυρώσεων δρομολογίων για αεροπορικές εταιρείες, αλλά η Ryanair και η Aer Lingus έχουν απορρίψει την τάση  και ανακοινώνουν νέες πτήσεις στο ελληνικό νησί της Σαντορίνης.

 

Η άμεση υπηρεσία της Aer Lingus θα λειτουργεί από τον Μάιο του επόμενου έτους, αναφέρει, αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό των ελληνικών δρομολογίων σε τέσσερα για το καλοκαίρι του 2021, συμπεριλαμβανομένων της Ρόδου, της Κέρκυρας και της Αθήνας.

 

Η διαδρομή θα λειτουργεί δύο φορές την εβδομάδα έως τις 25 Σεπτεμβρίου, με ναύλους από 79,99 €.

 

Η Ryanair θα συνεχίσει την εποχιακή της υπηρεσία Σαντορίνης από την 1η Μαΐου, επιβεβαίωσε σήμερα, λειτουργεί επίσης δύο φορές την εβδομάδα με ναύλους προς πώληση από 39,99 €.

 

 

Η Σαντορίνη είναι ένα από τα πιο γνωστά νησιά των Κυκλάδων, με τις λήψεις ηλιοβασιλέματος πάνω από την ηφαιστειακή καλντέρα της να είναι αγαπημένη στο Instagram. Σε κανονικές περιόδους, με τη δημοτικότητά του έχει ειπωθεί ότι είναι υπερβολικά γεμάτο στην περίοδο αιχμής».

 

 

 

 

 

“Με τις ενθαρρυντικές εξελίξεις σχετικά με τα εμβόλια και την εισαγωγή βελτιωμένων καθεστώτων δοκιμών, προετοιμάζουμε ένα πολυάσχολο καλοκαίρι μπροστά”, δήλωσε ο David Shepherd, Διευθύνων Σύμβουλος της Aer Lingus.   “Το 2020 σημειώθηκε χιονοστιβάδα ακυρώσεων δρομολογίων για αεροπορικές εταιρείες, αλλά η Ryanair και η Aer Lingus έχουν απορρίψει αυτήν την τάση να ανακοινώνουν νέες πτήσεις στο ελληνικό νησί της Σαντορίνης».

 

 

Η διαδρομή θα λειτουργεί δύο φορές την εβδομάδα έως τις 25 Σεπτεμβρίου, με ναύλους από 79,99 €.

 

Η Ryanair θα συνεχίσει την εποχιακή της υπηρεσία Σαντορίνης από την 1η Μαΐου, επιβεβαίωσε σήμερα, λειτουργεί επίσης δύο φορές την εβδομάδα με ναύλους προς πώληση από 39,99 €».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *