ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΑΥΛΙΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΗΣ ΘΗΡΑΣ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΩΝ

 

 

  “Ο κήπος του Μουσείου Προιστορικής Θήρας κοσμείται από χθες με υπέροχα φυτά! Τα παρτέρια του γέμισαν μυρωδιές και χρώματα! Ο εξωραισμός του περιβάλλοντος χώρου του Μουσείου θα συνεχιστεί από τον Δήμο μας! Μέσα στο Μουσείο μας εκτίθενται τα υπέροχα εκθέματα του πολιτισμού του τόπου μας! Στις 2 Αυγούστου , στην μεσαία στάθμη του Μουσείου θα έχουμε την δυνατότητα να θαυμάσουμε τις απαράμιλλης ομορφιάς τοιχογραφίες του Ακρωτηρίου!!!.

 

  Δεν θα κουραστούμε ποτέ να ομορφαίνουμε την πρωτεύουσα μας, η οποία χρειάζεται όλους μας! Ευχαριστούμε θερμά την οικογένεια Ζαχαρόπουλου , το Ηοndos Center , τον Ομιλο ξενοδοχείων Μεταξά, τον Αλέξανδρο Πελεκάνο και την επιχείρηση Οία γεύσεις και το Σωματείο ενοικιαζομένων Ατλαντίδα, που μας βοήθησαν να προμηθευτούμε τα εκατοντάδες φυτά που φυτεύτηκαν! Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Πρόεδρο του Ημεροβιγλίου κ. Ρενιέρη Γιώργο, την υπάλληλο της υπηρεσίας καθαριότητας κ. Πιτσικάλη Μαρία , που μαζί ξεπεράσαμε τις αντοχές μας και μέσα σε πέντε ώρες ολοκληρώσαμε τον καθαρισμό και την φύτευση!

 

  “Τέλος ευχαριστούμε θερμά τον κ. Πέτρο Πελεκάνο , μέλος του τοπικού συμβουλίου των Φηρών, που ήρθε κοντά μας και δήλωσε την διάθεσή του γιά να μας βοηθήσει στην συνέχεια να διατηρήσουμε τον κήπο όμορφο!”. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *