ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΙΑ- ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΧΑΟΣ

ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΕΤΡΑΔΙ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΑΣΦΥΚΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΦΕΤΟ ΤΗΣ ΛΑΜΑΡΙΝΑΣ

 

 

Το κυκλοφοριακό πρόβλημα του νησιού, είναι γνωστό. Όπως και η δυσκολία επίλυσής του. Κάποτε-αναφορά στα Φηρά- με ξεκαρδιστικές έως γελοίες, μεθοδεύσεις κάποιων αιρετών. Σήμερα το πρωί, αναρτήθηκε όμως ένα σχόλιο του Αντιδημάρχου Θήρας κ. Γιώργου Κυριαζή, που αφορά στην Οία. Συνοδευόμενο από φωτογραφίες χάους. Και απ’ ότι φαίνεται, ευτυχώς στην Οία, αιρετοί όπως ο Κυριαζής, αίρονται πάνω από μικροτοπικιστικές αντιλήψεις. Γράφει ο Αντιδήμαρχος:

“04 /4/2018. Οία. Πάνω από μία ώρα σε ακινησία τα οχήματα. Και αυτό γιατί κάποια άτομα, τα οποία το μόνο που τα ενδιαφέρει, είναι το προσωπικό τους συμφέρον. Έκαναν προσφυγή κατά της απόφασης του Δήμου που αφορά τη μονοδρόμηση και τον έλεγχο της πλατείας. Τα ονόματα των κυρίων αυτών, σύντομα θα δημοσιοποιηθούν γιατί ο κόσμος που ταλαιπωρείται, πρέπει να μάθει το γιατί”.

Ακολούθησαν απαντήσεις χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με γενική συνισταμένη, την στήριξη της άποψης του κ. Κυριαζή. Μάλλον, κανένας εχέφρων άνθρωπος, δεν μπορεί να διαφωνήσει. Η μη λύση, είναι χειρότερη κι από τη χειρότερη λύση, σε αυτήν την περίπτωση. Ο Αντιδήμαρχος, έχει μια χρυσή ευκαιρία να αποδείξει πολλά στους συγχωριανούς του- πρώτα- και στους συναδέλφους του στο Δήμο εν συνεχεία. Αρκεί να μην αφήσει την οργή του- που συμμερίζονται πολλοί-να ξεθυμάνει. Η Οία δικαιούται, μια καλύτερη μοίρα. Αν κάποιοι, χρησιμοποιούν με δικολαβίστικους τρόπους την ευχέρεια που τους δίνει ο νόμος, για να κωλυσιεργούν απέναντι σε μια αναπόδραστη κρισιμότητα, ας το ξανασκεφτούν. Δεν μπορεί η Οία, το πετράδι της Σαντορίνης, να βρίσκεται σε αυτήν την θορυβώδη ομηρεία.

Επιτέλους, ας επιστρέψει το αυτονόητο σε αυτόν τον τόπο!.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *