ΗΤΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΘΗΡΑΣ

ΠΑΛΕΨΕ, ΑΛΛΑ ΝΙΚΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ

 

ΑΟΘΗΡΑΣΠολύ καλή εμφάνιση, κόντρα στην ιστορική ομάδα του Παναθηναϊκού που είναι και πρωτοπόρος του πρωταθλήματος, έκανε ο νεοφώτιστος ΑΟ Θήρας, στο πλαίσιο της 7ης αγνωιστικής της Α1 γυναικών. Υπό την καθοδήγηση της Ελένης Μεμετζή τα κορίτσια της ομάδας της Σαντορίνης κέρδισαν το πρώτο σετ με 25-23, αλλά ηττήθηκαν με μικρή διαφορά στο δεύτερο (25-27), έχασαν το τρίτο εύκολα (16-25) και παρά τη σκληρή προσπάθειά τους για επαναφορά στο τέταρτο υπέκυψαν στην έμπειρη ομάδα της Αθήνας με 22-25.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα volleynews.gr η προπονήτρια του ΑΟ Θήρας, δήλωσε μετά το τέλος του αγωνα: ” Η απώλεια του β’ σετ ήταν κομβική για την εξέλιξη του αγώνα. Μετά την απώλεια του χάλασε το σερβίς μας, η υποδοχή και κατ επέκταση η γρήγορη ανάπτυξη μας πάνω στο φιλέ και δεν μπορέσαμε να ξεπεράσουμε αυτή την απογοήτευση. Κρατάμε την καλή εικόνα των δύο πρώτων σετ και τη βελτίωση που δείξαμε και σ’ αυτό το ματς».
Ο δε προπονητής του Παναθηναϊκού Γιώργος Ρούσσης, είπε: «Το ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι κι η Σαντορίνη ειδικά στα δύο πρώτα σετ έκανε το καλύτερο της παιχνίδι. Βρήκαμε όμως λύσεις από τον πάγκο, ανακτήσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας και πήραμε μια νίκη που τη θέλαμε πολύ».

Περισσότερα: http://www.volleynews.gr/index.php/a1-women-rm/item/23917-%CE%B1%CE%BB%CF%8E%CE%B2%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%83%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%BD%CE%B7-%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CF%8C%CF%82