“ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ”

Ο ΑΟ ΘΗΡΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ FINAL4  ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ

 

 

 

“Ιστορική στιγμή, μεγάλη ευθύνη αλλά και μεγάλος ενθουσιασμός στο επιτελείο του Αθλητικού Ομίλου Θήρας, που εργάζεται νυχθημερόν για να πετύχει απόλυτα η σπουδαία διοργάνωση του Final4 Κυπέλλου Ελλάδας στο Βόλεϊ Γυναικών.

Την ώρα που η ομάδα, συνεχίζει απερίσπαστη τις προπονήσεις, το Διοικητικό Συμβούλιο, έχει αποδυθεί σε αγώνα δρόμου, προκειμένου να εξασφαλίσει τις ιδανικές συνθήκες για μια τόσο σημαντική διοργάνωση. Πρώτο μέλημα, η υποδοχή των ομάδων και των συνοδών τους στους οποίους θέλουμε να ελπίζουμε πως θα προσφέρουμε μια αξέχαστη εμπειρία φιλοξενίας.

Όλο το Διοικητικό Συμβούλιο, μαζί με τους εθελοντές, προετοιμάζουν κάθε λεπτομέρεια για να αποδείξουν πως η άνθηση του Βόλεϊ στη Σαντορίνη, δεν είναι τυχαία και πως το νησί που αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς του πλανήτη, δεν έχει ξεχάσει την πατροπαράδοτη φιλοξενία που η αγάπη όλων προς το άθλημα θα απογειώσει. Οι αγωνιστικοί μας στόχοι βρίσκονται στο παρκέ, αλλά ο ενθουσιασμός μας για την τιμή που έγινε στο νησί, θα αποδειχτεί από την αρτιότητα της διοργάνωσης. Και είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε!”.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *