ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ο Χ. ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ;

ΕΝΤΟΝΕΣ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΗΣ ΝΔ

 

 

 

Ένα βήμα πριν την υποψηφιότητα για τις εθνικές εκλογές ο Χ. Δαρζέντας.

Ένα βήμα πριν την υποψηφιότητα για τις εθνικές εκλογές ο Χ. Δαρζέντας.

Συνεχίζονται οι διεργασίες των κομμάτων για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων στις εκλογικές περιφέρειες της χώρας, εν’ όψει των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου. Το νέο όνομα που προστίθεται στη φημολογία των ημερών, είναι του Δημοτικού Συμβούλου Θήρας και Προέδρου της Ένωσης Πολυτέκνων Σαντορίνης κ. Χαράλαμπου Δαρζέντα που οι πληροφορίες αναφέρουν πως δέχεται πιέσεις για να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για το νομό Κυκλάδων.
Ο μαθηματικός και Διευθυντής του Γυμνασίου Φηρών, έχει πίσω του μακρά πολτική διαδρομή, καθώς διετέλεσε Νομαρχιακός Σύμβουλος (στην προ “Καλλικράτη” εποχή), Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος στον πρώτο “καποδιστριακό” Δήμο Θήρας, ενώ το 2006 ήταν υποψήφιος Δήμαρχος Θήρας, αποσπώντας το 25,95 % των ψήφων. Στις εκλογές του 2010 ιδιώτευσε, αλλά το 2014 εκλέχθηκε ξανά Δημοτικός Σύμβουλος της σημερινής μείζονος αντιπολίτευσης αποσπώντας πάλι μεγάλο αριθμό σταυρών προτίμησης.
Είναι επίσης ενεργό μέλος διαφόρων συλογικοτήτων του νησιού όπως ο Σύλλογος Στήριξης του Κέντρου Υγείας Θήρας, ενώ παράλληλα δραστηριοποιείται στην πρωτοβουλία για το άνοιγμα και τη λειτουργία του Νοσοκομείου της Σαντορίνης.
Αν τελικά, επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, ο κ. Δαρζέντας θα είναι ο πρώτος Θηραίος που διεκδικεί το αξίωμα του Βουλευτή – για μεγάλο κόμμα- από την εποχή του κ. Αρτέμη Μητροπία.