ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΑ- ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 9.90€ ΚΑΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ-ΚΑΜΑΡΙ 13€;

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΤΑΞΙ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

 

 

 

Γ. Πελεκάνος, Πρόεδρος του Συνεταιρισμού Ταξί Σαντορίνης

Γ. Πελεκάνος, Πρόεδρος του Συνεταιρισμού Ταξί Σαντορίνης

Ξέρετε τι είναι, να πετάς από Αθήνα-Σαντορίνη με 9.90 ευρώ και από το Αεροδρόμιο μέχρι το Καμάρι να πληρώνεις 13 ευρώ;. Με Ταξί βεβαίως. Ταξίμετρο;. Ασφαλώς θα αστειεύεστε. Αν υπάρχει, είναι διακοσμητικό. Απόδειξη;. Μα ελάτε τώρα!. Δεν θα μας κάνουν ότι θέλουν οι άτιμοι μνημονιακοί.

Το … διέπραξε σήμερα (23 Δεκεμβρίου), στενό μου πρόσωπο. Ας πρόσεχα. Και μη μου πείτε αγαπητέ Πρόεδρε του Συνεταιρισμού των Ταξί Σαντορίνης, να σας δώσω Αριθμό Κυκλοφορίας, περιγραφή του ταξιτζή και τι μάρκα άφτερ σέιβ, φορούσε. Ούτε το γνωστό για «μια μικρή μειοψηφία που διασύρει τον κλάδο». Διότι που στο καλό είναι κρυμμένη αυτή η λογική πλειοψηφία και πέφτουμε συνεχώς πάνω στις «μειοψηφίες;».

Κύριε Γιώργο Πελεκάνο. Είναι φυσιολογική αυτή η χρέωση;. Είναι συνήθης πρακτική, η μη λειτουργία Ταξιμέτρου;. Σας φαίνεται λογικό;  ή ασυνήθιστο και καταδικαστέο, το συμβάν;. Και εν τέλει, τι θέλετε να κάνουμε;. Να λέμε στους φίλους και γνωστούς μας να τσακώνονται με τους ταξιτζήδες για να βάλουν μπρος το Ταξίμετρο (είστε υποχρεωμένοι από το νόμο ή όχι;) ή να κρατούν μπλοκάκι για να σημειώνουν τον αριθμό του Ταξί και την ώρα από-επιβίβασης;. Ταξιδιώτες θέλουμε;  ή Σέρλοκ Χόλμς;. Τουρισμό όλο το χρόνο; ή ότι κάτσει;.

Δε νομίζετε πως το παρακάνατε;.

 

Και ειρήσθω εν παρόδω, θυμηθείτε τι μου λέγατε το 2014:  https://www.santonews.com/apantisi-tou-proedrou-ton-taxi-gia-ta-tajimetra/