ΥΜΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ

ΟΙ 9 ΒΙΕΤΝΑΜΕΖΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

 

Η βιετναμέζικη εφημερίδα VNExpress, προτείνει στους αναγνώστες της «9 εμπειρίες που δεν πρέπει να χάσουν στη Σαντορίνη».

Η βιετναμέζικη εφημερίδα VNExpress, προτείνει στους αναγνώστες της «9 εμπειρίες που δεν πρέπει να χάσουν στη Σαντορίνη».

Το Βιετνάμ, είναι μια από τις φτωχότερες χώρες της Άπω Ανατολής. Αλλά φαίνεται πως κι εκεί αναδύεται μια μεσαία-υψηλή τάξη που έχοντας λύσει το πρόβλημα της επιβίωσης, αναζητεί εμπειρίες που δεν περιορίζονται στα όρια ενός κράτους που έχει να υπερηφανεύεται για τις σπουδαίες νίκες απέναντι στους δυτικούς (Πριν λίγες μέρες πέθανε σε ηλικία 103 ετών ο ήρωας-νικητής των πολέμων εναντίον των Γάλλων και των Αμερικανών).  Οι νέοι βιετναμέζοι όμως, φαίνεται πως αγαπούν τα ταξίδια και ιδίως αγαπούν τη Σαντορίνη, για να κάνουν τις διακοπές, το γάμο ή το ταξίδι του μέλιτος.

Η βιετναμέζικη εφημερίδα VNExpress, προτείνει στους αναγνώστες της «9 εμπειρίες που δεν πρέπει να χάσουν στη Σαντορίνη». Η μοναδική αρχιτεκτονική και η περιπατητική περιήγηση του νησιού, έχουν τις δύο πρώτες θέσεις, με το ηλιοβασίλεμα της Οίας να ακολουθεί. Παραλίες και στιγμές χαλάρωσης σε Φηρά και Οία, ακολουθούν, ενώ οι μοναδικές εκκλησίες, τα καφέ του νησιού και μια ανάβαση με τα γαϊδουράκια, βρίσκονται στη λίστα της ιστοσελίδας.