ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ SEA DIAMOND

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟ ΤΟ ΘΗΡΑΪΚΟ ΛΑΟ

 

 
sea diamond “Από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Πολυτεχνείο Κρήτης και τη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Θηραίων Πολιτών για την Ανέλκυση του ναυαγίου του Sea Diamond

Την Παρασκευή 13 Μαΐου, στις 7 το απόγευμα, σας καλούμε στο Μπελλώνειο Πολιτιστικό Κέντρο, στην σημαντική για ολόκληρο το νησί μας παρουσίαση που θα πραγματοποιηθεί από τους επιστήμονες του Πολυτεχνείου Κρήτης σχετικά με το ναυάγιο του Sea Diamond, που εδώ και εννέα χρόνια ρυπαίνει τη θάλασσά μας.

Θα ανακοινωθούν τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα και συμπεράσματα των μετρήσεων που έχουν γίνει στα πλαίσια του προγράμματος «Παρακολούθηση και Έλεγχος των Επικίνδυνων και Τοξικών Ουσιών από το Ναυάγιο του Sea Diamond : Περίοδος 2013-2016».
Θα γίνει αξιολόγηση της παρούσας ρύπανσης στην περιοχή του ναυαγίου από τοξικά μέταλλα και άλλους επικίνδυνους ρύπους και θα παρουσιαστούν οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις, παρούσες και μελλοντικές. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

Είναι σημαντικό να είμαστε όλοι εκεί.
Να ενημερωθούμε και να αποδείξουμε ότι ενδιαφερόμαστε
για το καλό της Σαντορίνης μας.
Για το καλό των παιδιών μας.
Για το καλό της υγείας μας και το μέλλον όλων μας!!

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ
Η παρουσία σας θα ενισχύσει την προσπάθεια μας να επιλυθεί ένα τόσο σημαντικό πρόβλημα όπως αυτό το ναυαγίου του Sea Diamond.
Τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα
Θηραίων Πολιτών για την Ανέλκυση του Κ/Ζ Sea Diamond.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *