ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

----30~2ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

  Στον Πειραιά, 26 Ιουνίου 2013 θα πραγματοποιηθεί η 4η Εκπαιδευτική Ημερίδα για τις Αιρετές και Υποψήφιες Αιρετές των Δήμων και των Περιφερειών της Κρήτης, του Βορείου και Νοτίου Αιγαίου, των Ιονίων Νήσων και της Αττικής.

Οι Αιρετές και Υποψήφιες Αιρετές του Δήμου Θήρας και της Περιφερειακής Ενότητας Θήρας που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την ανωτέρω ημερίδα μπορούν να απευθυνθούν έως την Τετάρτη 19.6.2013 στο Ιδιαίτερο Γραφείο Δημάρχου, προκειμένου να δηλώσουν συμμετοχή (τηλ. 2286360101/109 & 110).

  Η Εκπαιδευτική Ημερίδα συνδιοργανώνεται από τη Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων, την ΠΕΤΑ Α.Ε., την ΚΕΔΕ και την ΕΝΠΕ στο πλαίσιο της Πράξης «ΕΝΘΑΡΡΥΝΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ» του Ε.Π. Διοικητική Μεταρρύθμιση 2007 – 2013 του ΕΣΠΑ.

Ο τόπος διεξαγωγής και το αναλυτικό πρόγραμμα θα αναρτηθούν τις προσεχείς ημέρες στην ιστοσελίδα των φορέων που συνδιοργανώνουν την Ημερίδα και στη διεύθυνση www.airetes.gr.