ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ 2019-ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

 

 

 

«Ηφαίστεια 2019»

Ο Δήμος Θήρας, η Γεωθήρα και ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης στα πλαίσια των πολιτιστικών τους εκδηλώσεων σας προσκαλούν το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019 να πάρετε μέρος στη γιορτή της εικονικής έκρηξης του Ηφαιστείου.

Από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου (19:00) στο χώρο μπροστά απ’ τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Υπαπαντής στα Φηρά, η «Nerale Band» με μια άρπα κι ένα σετ τύμπανα θα ξεκινήσουν το μαγευτικό ταξίδι μέσα από Jazz μονοπάτια. Μουσική δεξιοτεχνία, προσωπικό στίγμα και ιδιαίτερη μουσική προσέγγιση από την Φατίμα (άρπα) και τον Αλέξανδρο (ντραμς).

Στη συνέχεια, λίγο πριν δοθεί η «σκυτάλη» για την αναπαράσταση της εικονικής έκρηξης του Ηφαιστείου, στη σκηνή θα ανέβει (20:00) η εξαιρετική Μαρίνα Δημητρίου. Αισθαντική, εντυπωσιακή και άκρως μελωδική, η Μαρίνα με ρεπερτόριο σε επτά γλώσσες και με αρκετές δικές της συνθέσεις θα εμφανιστεί με τη συνοδεία του πιανίστα Χρήστου Τσαντούλη.

Μετά το πέρας της εικονικής έκρηξης (21:30) θα ακολουθήσει η… εντυπωσιακή και δυναμική Idra Kayne, η οποία είναι με βεβαιότητα η αποκάλυψη της soul funk σκηνής της χώρας μας. Μια υπέροχα ολοκληρωμένη φωνή, με τόσο ζωντανή και μεστή σκηνική παρουσία που πραγματικά κατακτά το κοινό από τα πρώτα κιόλας κομμάτια”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *