Site icon Santonews

Η Βαζαίου Νικολέτα με το “Τώρα”

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Τοπικής Συμβούλου

“Καλωσήρθες Νικολέτα μου!

Η Βαζαίου Νικολέτα, οικογενειακή και αγαπημένη φίλη, ενώθηκε πλέον και με την οικογένεια του ΤΩΡΑ!

Βέρα Σαντορινιά, με τους δύο γονείς της να κατάγονται από τον Καρτεράδο, η Νικολέτα επέστρεψε από τον Πειραιά που μεγάλωσε στη Σαντορίνη, το 1982, και δεν έφυγε ποτέ ξανά από το νησί!

Παντρεμένη με τον Βαγγέλη Καβαλλάρη, έχουν αποκτήσει έναν γιο και δύο εγγόνια και παλεύουν καθημερινά με τα προβλήματα του νησιού, που δυσκολεύουν τη σωστή ανατροφή και εκπαίδευση των παιδιών, μιας και η ίδια είναι μια πολύ ενεργή και βοηθητική γιαγιά.

Ταμίας του Συλλόγου Στήριξης του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας, προσπαθεί με τον δικό της αγώνα να αποκτήσει η Σαντορίνη την περίθαλψη που αξίζουν οι δημότες και οι επισκέπτες της! Και αυτή η πάλη είναι αδιάκοπη, άνιση και ατέρμονη μέχρι στιγμής!

  Ασχολείται ενεργά με την Αιμοδοσία Σαντορίνης, μια από τις μεγαλύτερες αιμοδοσίες πανελλαδικώς, υπήρξε γραμματέας στον πολιτιστικό σύλλογο Καρτεράδου «Παναγία Γλυκογαλούσα», ενώ διατηρεί και τη δική της επιτυχημένη επιχείρηση τζαμιών, η οποία μετρά από το 1983, όταν την πρώτο-ίδρυσαν οι γονείς της (βουλκανιζατερ-τζάμια).

«Εμπιστεύομαι τον Μανόλη Ορφανό, τόσο σαν άνθρωπο, αλλά πλέον και ως επιτυχημένο αυτοδιοικητικό! Μόνο εκείνος μπορεί να πάει τη Σαντορίνη μπροστά! Όλους τους υπόλοιπους τους είδαμε. ..! Ήρθε ο καιρός να αναλάβουν οι δραστήριοι και αποτελεσματικοί!»

Η Νικολέτα, υπομονετική, δραστήρια, κοινωνική και αγαπητή, είναι το προφίλ των ανθρώπων που ταιριάζουν στην ομάδα μας! Πρότυπο γυναίκας που κρατά την οικογένεια δυνατή, αλλά ταυτοχρόνως και επιτυχημένη επιχειρηματίας με κοινωνική και πολιτιστική δράση. Απόδειξη πως όταν κάποιος θέλει, δεν τον σταματά τίποτα! Καλωσήρθες Νικολέτα μου!

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά».

Exit mobile version