Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΤΑΙ, ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΙ

 

 

 

«Ενημερώνουμε τους αιμοδότες– μέλη μας αλλά και όλη τη Θηραϊκή κοινωνία  ότι από την πρώτη στιγμή των δυσάρεστων συμβάντων ,που είχαν ως αποτέλεσμα την απώλεια δεκάδων συνανθρώπων μας   η ΤΡΑΠΕΖΑ  ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ , βρέθηκε στο πλευρό των άτυχων αυτών ανθρώπων μαζί με τα δύο νοσοκομεία,  που από το 1992 συνεργαζόμαστε ,το νοσοκομείο του ’’ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ’’ και το νοσοκομείο Παίδων  ‘’Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ’’ , καλύπτοντας τις ανάγκες σε αίμα.

Μεγαλύτερη όμως ανάγκη θα υπάρξει μετά την πρώτη τρίμηνη νοσηλεία τους, όταν θα αρχίσει η αποκατάσταση – πλαστικές επεμβάσεις  ,όπου εκεί  οι ανάγκες θα αυξηθούν αφού θα απαιτηθεί μεγάλη ποσότητα πλάσματος .

Ήδη η Τράπεζά μας  έχει ξεκινήσει  τον προγραμματισμό της επόμενης εθελοντικής αιμοδοσίας,  η οποία θα διενεργηθεί τον Οκτώβριο και θα συμπέσει  με το διάστημα της αποκατάστασης των τραυματιών.

Καλούμε ξανά  όλους, να  δείξουμε  και αυτή τη φορά, έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στους συνανθρώπους μας  που πάσχουν  και η Σαντορίνη να ξαναγράψει την λέξη  άνθρωπος, με Α κεφαλαίο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *