Site icon Santonews

Η ΤΟ ΝΔ ΘΗΡΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΕΝΗΜΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΑΕΜΥ

  “Την Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016 και ώρα 11:00 η Δημοτική Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας Θήρας πραγματοποίησε επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, προκειμένου να ενημερωθεί σχετικά με την οργάνωση και λειτουργία του Νοσοκομείου καθώς και για προβλήματα που τυχόν αντιμετωπίζει.
Συζήτηση επίσης πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Προέδρου του ΑΕΜΥ κυρίου Σταύρου και Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο κυρίου Ματθαίου Δαρζέντα, καθώς και με τον κύριο Μιχάλη Ρούσσο μέλος του Δ.Σ της ΑΕΜΥ, τους οποίους και θερμά ευχαριστούμε για την παραχώρηση του χρόνου τους και την πλήρη ενημέρωση που μας παρείχαν.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης συμφωνήθηκε, η Τοπική Οργάνωση να προβεί εγγράφως προς την ΑΕΜΥ- Υπουργείο Υγείας 2ης ΔΗΠΕ Πειραιώς, προκειμένου να αιτηθεί τα εξής κάτωθι, γιατί το αγαθό της υγείας είναι αυτό που προέχει απ΄ όλα για τους κατοίκους του νησιού.

1) Την άμεση στελέχωση της ταμειακής υπηρεσίας του νοσοκομείου , ώστε να μην χάνονται χρήματα από αλλοδαπούς τουρίστες, όχι λίγα σε αριθμό.

2) Την στέλεχωση του Νοσοκομείου από γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων και διευθυντών τμημάτων.

3) Την αλλαγή του Νόμου του ΑΣΕΠ σχετικά με την εντοπιότητα, η οποία άμεσα θα λύσει πολλά προβλήματα, κυρίως αυτό της στέγασης του προσωπικού.

4) Την αλλαγή της νομοθεσίας για προμήθειες όλων των πολυδύναμων περιφερειακών ιατρείων, (Φολεγάνδρου- Σικίνου καθώς και Ανάφης- Θηρασίας).

Στην ουσιαστική βελτίωση της Υγείας στο νομό μας θα πρέπει όλοι να συμβάλουμε ,ο καθένας απ΄ τη θέση του και αυτό είναι εφικτό να επιτευχθεί,παραμερίζοντας σχόλια πικρά και κουβέντες άσκοπες που μόνο δεινά αποτελέσματα μπορούν να επιφέρουν.

Μόνο έτσι ένα Νοσοκομείο που με τα χρήματα του Ελληνικού λαού, επί Νέας Δημοκρατίας χτίστηκε και επί κυβερνήσεως Σύριζα λειτούργησε, μπορεί να επιτύχει το στόχο του,την Υγεία στους πολίτες του τόπου μας.

Τοπική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Θήρας”.

Exit mobile version