Η ΘΛΙΒΕΡΗ ΑΠΟΔΡΟΜΗ ΕΝΟΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥ

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΡΟΥΣΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ

 

pezodromos2

Ο ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΚΑΜΑΡΙΟΥ
σε φωτογραφίες

Απόφαση Δήμου.
Από το 2012 και μετά απαγορεύεται η είσοδος όλων των τροχοφόρων και των ταξί και των παρακειμένων ιδιοκτητών και των τουριστών με πούλμαν και των εμπόρων για τροφοδοσία.
Παρόλα αυτά βλέπετε στην παραπάνω και στις επόμενες φωτογραφίες να παραβιάζουν το σήμα κυκλοφορίας όλοι και προ παντός τα εμπορικά για τροφοδοσία, παρότι οι τουρίστες σέρνουν μόνοι τους τις βαλίτσες και με δυσκολία και δυσφορία περνούν ανάμεσα στα φορτηγά κυρίως των εμπόρων.
Οι φωτογραφίες όλες έχουν ληφθεί την ίδια μέρα 11.9.2014
και από τις 8.30 π.μ. μέχρι 10 π.μ.pezodromos1
Οι τουρίστες σέρνουν τις βαλίτσες τους γιατί απαγορεύεται να περάσουν στον αιγιαλό (πεζόδρομο) τα πούλμαν, τα ταξί, τα ΙΧ, τα αυτοκίνητα των ιδιοκτητών κατοικιών όμορων με τον αιγιαλό κλπ.
Δεν εφαρμόζουν το νόμο οι έμποροι που τροφοδοτούν τα καταστήματα με τεράστια φορτηγά.
pezodromos4Βλέπετε το φορτηγό (κατά παράβαση) που ξεφορτώνει πάνω στον αιγιαλό (πεζόδρομο) να έχει γίνει ένα κουβάρι με τους διερχόμενους τουρίστες που διέρχονται με δυσκολία και μεγάλη δυσφορία.
Αυτό διώχνει τους τουρίστες και δυσφημεί τη Σαντορίνη –πρώτο τουριστικό προορισμό.
pezodromos3pezodromos5Το ύφος τους τα λέει όλα
Σκεφτείτε ότι θα ήταν καλύτερα να μείνει μόνο μια μέρα να δεί το εκπληκτικής ομορφιάς νησί μας και μετά να φύγει από αυτόν τον τσαλαπατημένο παράδεισο και να πάει αλλού να κάνει διακοπές.
Να θαυμάσει το απείρου κάλλους νησί μας όπως το έφτιαξε ο Θεός και η φύση σε μια μέρα και μετά να φύγει από την κόλαση όπως το έχουμε μετατρέψει και δεν προσφέρεται για διακοπές.