Η ΘΗΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΘΗΡΑΣ

 

Ακόμα δεν τελείωσε το μελάνι που ανακοίνωνε την καινούργια δημοτική αρχή και η Θηρασιά βρίσκεται πάλι στην απομόνωση της. Κατακαλόκαιρο, μπαίνουμε στον Αύγουστο, και μόνιμοι κάτοικοι και επισκέπτες, ταλαιπωρούνται από τη μη λειτουργία του δημοτικού λεωφορείου. Η απερχόμενη δημοτική αρχή αλλά και η νεοεκλεγείσα πρέπει άμεσα να δώσουν λύση και να θυμηθούν τις προεκλογικές υποσχέσεις, που έδιναν και έπαιρναν μέχρι να αποσπάσουν την ψήφο των Θηρασιωτών.

Το πρόβλημα πρέπει να λυθεί άμεσα. Είναι ντροπή, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Θηρασιάς να αντιμετωπίζουν αυτή την κατάσταση και να αισθάνονται για άλλη μια φορά ότι είναι παντελώς ξεχασμένοι.

Η Λαϊκή Συσπείρωση διαπίστωσε την απομόνωση αυτή και ζητά άμεσα να δοθεί λύση. Καλούμε τους Θηρασιώτες να βγάλουν συμπεράσματα από τα παχιά προεκλογικά λόγια και την κοροϊδία, τόσο της απερχόμενης όσο και της νέας δημοτικής αρχής. Να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους και να απαιτήσουν από τη δημοτική αρχή την άμεση λύση του ζητήματος της μετακίνησης στο νησί. Αυτόν τον αγώνα θα δώσει και η Λαϊκή Συσπείρωση στο πλευρό των Θηρασιωτών.

Για τη δημοτική παράταξη της

Λαϊκής Συσπείρωσης

Μαρία Αργυρού

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *