Η ΘΗΡΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ Γ.ΜΑΝΤΟΥΣΗ

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟ  ΒΟΡΕΙΟ ΚΑΜΑΡΙ

 

 

 

 

”  Σε σημερινή του συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό 106,4 στην εκπομπή του κ. Δημήτρη Πράσσου, ο αντιδήμαρχος Θήρας Γρηγόρης Μαντούσης αναφερόμενος στο θέμα του πεζοδρομίου στο Καμάρι που δεν συνδέεται με τον δημοτικό φωτισμό είπε: “…έγινε ένα πεζοδρόμιο στο οποίο δεν έγιναν οι τυπικές διαδικασίες…η αποκεντρωμένη το έχει χαρακτηρίσει ως έργο ανυπόστατο…το συγκεκριμένο θέμα είναι απαράδεκτο δεν μπορούμε να το φωτίσουμε.. Ο ΔΕΔΗΕ δεν δέχεται οποιαδήποτε σύμβαση για να γίνει ηλεκτροφωτισμός.”

 

Επειδή ο ισχυρισμός αυτός είναι παντελώς ανυπόστατος και όχι το πεζοδρόμιο, όπως ανέφερε, τον καλούμε  να τον αποδείξει με έγγραφα.

 

 

Η αλήθεια είναι ότι το πεζοδρόμιο είναι νόμιμο αφού έχει κατασκευασθεί με την τήρηση όλων των απαραίτητων διαδικασιών, ουδέποτε δε χαρακτηρίστηκε ως ανυπόστατο. Κατά συνέπεια μπορεί να συνδεθεί με τον δημοτικό φωτισμό.

Προς ενημέρωση των  κατοίκων του Καμαρίου αναφέρουμε ότι  η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου απέρριψε τις ενστάσεις που κατατέθηκαν (ΑΔΑ: Ω3Γ6ΟΡ1Ι-Ι8Ψ,   6Ε7ΖΟΡ1Ι-5Τ0,6470ΟΡ1Ι-59Μ) γεγονός που ο κ. Γ. Μαντούσης όφειλε να γνωρίζει”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *