Η ΘΗΡΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΝΤΑΠΑΝΤΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΟΥΡΒΟΥΛΟΥ

“Άγνοια, θράσος ή αναζήτηση δημοσιότητας;”. 

 

 

 

“Θα μπορούσε κανείς να απαντήσει στον κ. Ορφανό με το εξής ερώτημα: Εσείς εφόσον δεν υπάρχει τίτλος γιατί αναθέσατε, όπως δηλώσατε στο Δημοτικό Συμβούλιο και μάλιστα στο ίδιο μελετητικό γραφείο,  να σας κάνει άλλη πρόταση;

 

 

Όμως το δελτίο τύπου του κ. Ορφανού ενδεχομένως να έχει ως στόχο την εμφάνιση του στην επικαιρότητα, καθώς οι θρυλούμενες διαφωνίες μεταξύ του Δημάρχου και του ιδίου, δεν μπορούν να κοινολογηθούν.  Επειδή λοιπόν αναζητά πάντα τη δημοσιότητα επίλεξε να ασχοληθεί με το θέμα αυτό.

 

 

Άξια παρατήρησης και εύκολη σε ερμηνεία είναι και η αναφορά του περί ψεύδους. Έχοντας ως μέτρο τον εαυτό του, έχει την ευκολία να μιλά για ψευδείς αναφορές από τον επικεφαλής της Θηραϊκής Πολιτείας,κρίνοντας μάλλον εξ ιδίων τα αλλότρια .

 

 

Αποτελεί όμως θράσος η κριτική από πλευράς του για δαπάνη εκ μέρους μας, καθόλα νόμιμης και απαραίτητης και μάλιστα χαμηλού κόστους για έργο σχεδόν 2.000.000,00€, (το κόστος των μελετών είναι περίπου το 8% του προϋπολογισμού των έργων) αφού η μελέτη ήταν μελέτη εφαρμογής, όταν ο ίδιος σήμερα ξοδεύει χρήματα για αχρείαστες συμβάσεις,  την ίδια μάλιστα ώρα,  που αναζητά δανεισμούς και κονδύλια για έργα.  Μεγαλύτερο δε το θράσος του είναι όταν γνωρίζει ότι το 2010 άφησε χρέος στον ΔΑΠΠΟΣ 400.000,00€ και χωρίς να έχει ακολουθήσει πάντα τις νόμιμες διαδικασίες. Σημειωτέον ότι όσοι κατέφυγαν στα δικαστήρια για να πληρωθούν από το 2011 και μετά,  ζήτησαν και τους αναλογούντες τόκους.

 

 

Για να μην θεωρηθεί ότι τα ανωτέρω γράφονται για να αποφευχθεί η απάντηση στο ερώτημα εάν το γήπεδο του Βουρβούλου ανήκει ή όχι στο Δήμο, παραθέτουμε την απόφαση του Κοινοτικού Συμβουλίου Βουρβούλου, που αποδέχθηκε τη πρόταση δωρεάς από την Κοινότητα του Καρτεράδου του κτήματος, στο οποίο κατασκευάστηκε το γήπεδο. Επίσης το ακίνητο περιλαμβάνεται στη δήλωση ακίνητης περιουσίας, (Ε9) του Δήμου.  Τίτλος μπορεί να δημιουργηθεί αμέσως αφού η κυριότητα του Δήμου στο εν λόγω ακίνητο δεν αμφισβητείται.  Μάρτυρας για την απόδειξη των ισχυρισμών μας είναι ο πρώην Κοινοτάρχης Καρτεράδου και πρώην Έπαρχος Θήρας κ. Χρύσανθος Ρούσσος.

Να έχει δε πάντα υπόψη του ο κ. Ορφανός την παροιμία “Έλα παππού μου να σου δείξω τα αμπελοχώραφα σου”.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *