Η ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΗΣ CRUISEINN ΣΤΗ SANTO WINES

MIA ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ NEAΝΙΚΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ

 

 

 

cruiseinnΤην Πέμπτη 20 Οκτωβρίου, ώρα 18:00 στο οινοποιείο της SantoWines θα φιλοξενηθεί η τελετή λήξης της CruiseINN, ενός πρωτότυπου διαγωνισμού που πραγματοποιείται εν πλω από τις 17 Οκτωβρίου 2016, τον οποίο διοργανώνει το ThinkBiz, ο πρώτος φοιτητικός οργανισμός επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, μη κερδοσκοπικός, σε συνεργασία με τη Celestyal Cruises, με στόχο την προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας.

Οι 30 συμμετέχοντες, φοιτητές και νέοι επαγγελματίες έως 30 ετών, οι οποίοι προέρχονται από τους κλάδους software development & engineering, διοίκησης επιχειρήσεων, marketing και creative design κατά τη διάρκεια της τετραήμερης κρουαζιέρας ανέπτυξαν καινοτόμα επιχειρηματικά σχέδια (innovative business plans) για να ξεκινήσουν την δική τους βιώσιμη επιχείρηση με την βοήθεια μεντόρων και επιχειρηματιών. Το θέμα του φετινού διαγωνισμού είναι ο Τουρισμός και η Οινογαστρονομία.

Την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016 στο Οινοποιείο της SantoWines  θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση και βράβευση των τριών καλύτερων επιχειρηματικών σχεδίων των ομάδων.

Στο αρχείο who is who που επισυνάπτεται, θα δείτε ότι οι μέντορες και η κριτική επιτροπή απαρτίζεται από σημαντικά πρόσωπα του επιχειρείν, του τουρισμού και της γαστρονομίας.

Επίσης επισυνάπτεται δελτίο τύπου της Cruise INN για περισσότερες πληροφορίες γι αυτό το πρωτότυπο project.

Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά σας περιμένουμε στην εκδήλωσή μας (ώρα 18:00 – 20:30)

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΕΣΘΠ”.

Save

Save

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *