Η SEAJETS ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΒΛΗΤΑ

O ΑΘΗΝΙΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ

 

 

 

  Επειδή θα ακολουθήσει εκτενέστερο σχόλιο: Μπράβο στη Seajets. Όσο για τους ευκλεείς τοπικούς αρμοδίους παρακαλώ:,μην πυροβολείτε τον πιανίστα. Δεν ξέρει πιάνο. Για την ακρίβεια, ακόμα αναρωτιέται αν το πιάνο είναι μουσικό όργανο ή έπιπλο. Απλά μπερδεύουν τα λευκά και μαύρα πλήκτρα, αλλιώς θα είχε ήδη στρωθεί σεμεδάκι με κανατάκι από φαγιάντσα και κρυστάλινο μπολ με φοντανάκια πάνω.

 

 

“Αξιότιμοι Κύριοι,

Η εταιρεία μας δραστηριοποιούμενη στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες από τους λιμένες Πειραιά, Ραφήνας, Ηρακλείου και Ρέθυμνο προς Κυκλάδες, έχει ως βασικό λιμένα προσέγγισης όλων των πλοίων της τον λιμένα Θήρας.

Μετά τα πρόσφατα τεχνικά προβλήματα που παρουσιάσθηκαν στο μοναδικό σε λειτουργία λιμενοβραχίονα του λιμένα Αθηνιού Θήρας, που καθιστά επισφαλή την προσέγγιση ακτοπλοϊκών πλοίων, εν όψει της νέας τουριστικής σεζόν που θα ξεκινήσει σε λίγο και προκειμένου ο λιμένας να εξακολουθήσει να εξυπηρετεί με ασφάλεια τα ακτοπλοϊκά πλοία, μεταφέροντας με ασφάλεια στη Σαντορίνη τους χιλιάδες επισκέπτες, όπως σας έχουμε από τα μέσα Φεβρουαρίου δηλώσει, προτιθέμεθα να χρηματοδοτήσουμε ιδίοις εξόδοις άμεσα έργα ενίσχυσης με τσιμέντοενέσεις του λιμενοβραχίονα μέχρι να ολοκληρωθεί η πλήρης επισκευή αυτού την χειμερινή περίοδο μετά το τέλος της σεζόν του 2018.

2 Ύστερα από τα παραπάνω παρακαλούμε όπως μας γνωρίσετε επειγόντως εμπεριστατωμένα το κόστος των έργων της προσωρινής επισκευής του εν λόγω προβλήτα προκειμένου και εμείς με την σειρά μας να προβούμε σε άμεσες ενέργειες. Είμαστε στη διάθεση σας για παροχή διευκρινίσεων εφόσον ζητηθούν. Παρακαλούμε για την ενημέρωση και αναμένουμε το ταχύτερο δυνατόν τη απάντηση σας”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *