Η ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΤΩΝ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΕΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

 

 

“Η Ελλάδα είναι ένα από τα πιο εκπληκτικούς και όμορφους προορισμούς, όταν πρόκειται για ένα ρομαντικό ταξίδι. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ένα από τα νησιά της, έγινε ο αγαπημένος προορισμός για ζευγάρια στο μήνα του μέλιτος: μιλάμε για τη Σαντορίνη , το πανέμορφο νησί στη μέση του Αιγαίου που από μόνη της είναι ένα μέρος για να αφήσει κάποιον έκθαμβο.Αξίζει να σημειωθεί ότι, τα άνετα ξενοδοχεία και οι όμορφες παραλίες επεκτείνουν την απόλαυση της εμπειρίας”, γράφει η βραζιλιάνικη εφημερίδα, Guia da Semana σε ένα εκτενές αφιέρωμά της για τη Σαντορίνη. Εστιάζει στην παγκόσμια έλξη που ασκεί το νησί στους μελλόνυμφους ή τα νιόπαντρα ζευγάρια και τους ερωτευμένους, δίνοντας παράλληλα και μια εικόνα για τις καλύτερες επιλογές.

Η συντάκτρια Juliana Sartori ξεκινά με τα Φηρά, που τα αποκαλεί “γοητευτική πρωτεύουσα του νησιού” και συνεχίζει με τη “ρομαντική Οία” και τα “θεαματικά ξενοδοχεία”. Στη συνέχεια εστιάζει στις “εξωτικές, πανέμορφες παραλίες”, όπου εκτός από την Περίσα και την Κόκκινη Παραλία, κάνει ειδική αναφορά στη Βλυχάδα. “Είναι μια όμορφη παραλία με απόκρημνα βράχια (ρπανή) και πεντακάθαρα νερά, και σε αντίθεση με τη Κόκκινη Παραλία, είναι οργανωμένη για τους επισκέπτες, με καρέκλες και ομπρέλες προς ενοικίαση, καθώς και μερικά εστιατόρια και μπαρ”, γράφει η Sartori.

Ξεχωριστή προβολή, έχει και ο οινοτουρισμός, με τη Santowines, να επαινείται για τη φυσική της θέση και τα εξαιρετικά κρασιά. “Τι θα λέγατε να απολαύσετε το ρομαντικό ταξίδι ανακαλύπτονατς και τα οινοποιεία της Σαντορίνης;. Το νησί έχει ένα μοναδικό έδαφος λόγω της ηφαιστειακής προέλευσης, ή οποία συντελεί στην παραγωγή μοναδικών κρασιών, με μια πολύ δημοφιλή εγχώρια ποικιλία: το Ασύρτικο”, τονίζει.

 

A charmosa capital Thera

A capital de Santorini é Thera (ou Fira),

A romântica Oía

 

Hotéis espetaculares

 

Red Beach

 

Praia Vlychada

 

Praia de Perissa

 

Vinícolas encantadoras

 

Santo Wine

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *