Site icon Santonews

Η Σαντορίνη ταξίδεψε στην μακρινή Ταϊλάνδη και επέστρεψε με διακρίσεις

Της Γεωργίας Δίελα

 

 

 

 

“Με μετάλλια και αξέχαστες εμπειρίες στις βαλίτσες της επέστρεψε αργά το βράδυ της Παρασκευής η ομάδα Μουαι Τάι της Σαντορίνης ύστερα από ένα δεκαήμερο γεμάτο αγώνες.
Αν και η ώρα ήταν αρκετά περασμένη και η πτήση έφτασε με καθυστέρηση στον αερολιμένα του νησιού τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, πλήθος κόσμου περίμενε με θέρμη τους αθλητές και τον ομοσπονδιακό προπονητή Αρτέμη Καραμολέγκο. Γονείς, φίλοι, φίλαθλοι αλλά και ο πρώτος αντιδήμαρχος Ιάκωβος Λιγνός και ο αντιδήμαρχος αθλητισμού και Πολιτισμού Ελευθέριος Τζούρος υποδέχτηκαν την ομάδα με συνθήματα και πανηγυρισμούς.

Δεν είναι λίγη η χαρά άλλωστε αφού οι νεαροί αθλητές που ταξίδεψαν στην Μπανγκόκ για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι Νέων 2024, είχαν σκοπό να αποκτήσουν εμπειρίες και γνώση, και κατάφεραν να φέρουν πίσω στην Ελλάδα και κυρίως στο νησί μας 5 από τα 11 μετάλλια που κέρδισε η εθνική ομάδα.

Οι αθλητές που διακρίθηκαν ήταν :

• Αριάδνη Μαρία Ανδρέι, στην κατηγορία Νέων Γυναικών 16 – 17 ετών, -51kg (χάλκινο μετάλλιο)
• Κάρολος Βλάχος, στην κατηγορία Παίδων – Κορασίδων, 10 – 11 ετών, -36kg (ασημένιο μετάλλιο)
• Μάρθα Μπερκάκη, στην κατηγορία Παίδων – Κορασίδων, 10 – 11 ετών, -34kg (με διπλή επιτυχία: ασημενιο μετάλλιο στο αγωνιστικό και χάλκινο μετάλλιο στο παραδοσιακό-wai kru)
• Γεωργία Μουστάκα, στην κατηγορία Παίδων – Κορασίδων, 12 – 13 ετών, -52 kg (χάλκινο μετάλλιο)

Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές που έλαβαν μέρος, στους συνοδούς και σε όσους προσφέρουν ώστε το άθλημα να γίνει γνωστό στο ευρύ κοινό και να αγκαλιάζει τους πρωταθλητές του νησιού μας σε κάθε ευκαιρία”.

Exit mobile version