Site icon Santonews

Η ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΣΤΙΣ 18 ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ

ΜΙΑ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ

 

 

  Μια λίστα που παρουσιάζει τις 18 εντυπωσιακότερες πόλεις του κόσμου, που είναι χτισμένες στο όριο του γκρεμού, παρουσιάζει ο ιστότοπος Earth porm. “Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να χτιστεί μια πόλη, ακριβώς στην πλαγιά ενός λόφου. Είναι επωφελές όσον αφορά την άμυνα, και παρέχει επίσης τη τέλεια γραφική θέα. Υπάρχουν πολλά βραχώδη χωριά σε όλο τον κόσμο, το ένα πιο συναρπαστικό από το άλλο”, γράφει ο επιμελητής του αφιερώματος.

Στις πρώτες κιόλας θέσεις, φιγουράρει η Σαντορίνη, για την οποία ο εξειδικευμένος ιστότπος, σημειώνει: “Αυτό το νησί βρίσκεται στο νότιο Αιγαίο πέλαγος, σε απόσταση 200 χλμ από την ηπειρωτική Ελλάδα. Υπάρχουν ατελείωτα πράγματα να κάνουμε σε αυτήν την περίφημη παραθαλάσσια περιοχή, που ολοκληρώνεται με μαύρη άμμο, αυθεντικά καταστήματα, και φωτεινά λευκά κτίρια”.

 

18 Of The Most Stunning Cliff-Side Villages

 

Rocamadour, France 

 

Azenhas Do Mar, Sintra, Portugal 

 

Santorini, Greece 

This island located in the southern Aegean Sea is located 200 km from the mainland of Greece. There are endless things to do in this famous seaside town, complete with black sand beaches, authentic shopping, and bright white buildings.

Ronda, Spain 

Riomaggiore, Italy

 

Manarola, La Spezia, Italy 

 

Vernazza, Italy 

 

Positano, Italy

 

Pitigliano, Grosseto, Italy 

 

Piodao, Historical Village Of Portugal 

 

Veliko Tarnovo, Bulgaria 

 

Civita Di Bagnoregio, Italy

Bonifacio, France 

Meteora, Greece 

 

Wadi Dawan, Yemen 

Al Hajjarah, Yemen

 

Haraz, Yemen 

 

Exit mobile version