Η ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΣΤΑ ΙΔΕΩΔΗ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ SOZCU

 

 

Santorini_sozcu_tourkia copy “Αν είστε προικισμένος φωτογράφος, οπουδήποτε στον κόσμο, μπορείτε να αιχμαλωτίσετε έγχρωμα καρέ. Ωστόσο, ορισμένα μέρη της Ευρώπης, ακόμα κι αν δεν έχετε το παραμικρό ενδιαφέρον για την τέχνη της φωτογραφίας, έχουν τέτοια ομορφιά που μπορούν να σας μετατρέψουν σε εξαιρετικό φωτογράφο”, γράφει η Τουρκική εφημερίδα Sozcu, παραθέτοντας ένα κατάλογο, με τα πιο “φωτογενή” σημεία της Γηραιάς Ηπείρου. “Για εκείνους που θέλουν να απαθανατίσουν στιγμές ή να δημιουργήσoυν ένα μίνι οδηγό με μνήμες, αυτοί ακριβώς είναι οι ιδεώδεις φωτογενείς προορισμοί, ακόμα και για όσους ψάχνουν τον ιδανικό σημείο προκειμένου να εντυπωσιάσουν τους φίλους τους στο Instagram!”, συμπληρώνει.

 

Στην κορυφή της πεντάδας, βρίσκεται η Σαντορίνη, με τη Sozcu, να γράφει:
“Ελλάδα – Σαντορίνη – το πιο εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα. Μια επιλογή που μπορεί να προσελκύσει κάθε θιασώτη της φωτογράφισης είναι το ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη και φυσικά όλη η θέα. Στα Φηρά και την Οία, σε αυτό το τουριστικό νησί στο Αιγαίο Πέλαγος, είναι τα σημεία που συχνάζουν όλοι όσοι θέλουν να συλλάβουν τις πιο όμορφες σκηνές. Φυσικά, τη φωτογραφική μηχανή ή το τηλέφωνό σας, σας συνιστούμε να τα αλλάξετε σε μπλε σαν τη θάλασσα που είναι διακοσμημένη με τα λευκά γραφικά σπίτια των οικισμών”.

 

Η εφημερίδα, όμως προτείνει επίσης, ως ιδεώδες τοπίο το Φάρο Ακρωτηρίου, σημειώνοντας: “Λίγο πριν την επικράτηση της νύχτας, μια μυστηριώδης θέα από το φάρο που δημιουργείται από το ιώδες φως, ίσως να είναι το ιδανικό σκηνικό…”. Και η εφημερίδα, καταλήγει σημειώνοντας πως για τη Σαντορίνη οι πτήσεις από την Τουρκία ξεκινούν από 110 ευρώ.

 

Santorini Foto: Bülten

 

Yunanistan – Santorini – En etkileyici günbatımı

Hallstatt – Avusturya – Peri masallarındaki kasaba

Fransa – Colmar – Ortaçağ hazinesi

İngiltere – Bibury – Ülkenin en güzel köyü

İngiltere – Bibury Foto: Bülten

Norveç – Reine – ‘Filtre’ gerektirmeyen doğal kareler için

Norveç – Reine Foto: Bülten

ΠΗΓΗ: SOZCU

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *