Η ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΡΑΣΤΗΣ ΚΑΙ Η ΠΛΟΥΣΙΑ ΑΥΣΤΡΑΛΗ

«Είναι η ιστορία της λαίδης και του αλήτη», είπε από την πλευρά του ο συνήγορος του 29χρονου, Κώστας Κίλιας, «Εκείνη είναι πετυχημένη, διάσημη και πλούσια… αυτός είναι ένας άφραγκος μετανάστης».

Η ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΡΑΣΤΗΣ  ΚΑΙ Η ΠΛΟΥΣΙΑ ΑΥΣΤΡΑΛΗ

  Η ιστορία, έχει όλα τα στοιχεία μιας επιτυχημένης σαπουνόπερας και γνωρίζει ευρεία δημοσιότητα στα Αυστραλιανά ΜΜΕ. Μια πλούσια επιχειρηματίας, μητέρα δύο παιδιών από το Cammeray (προάστιο του Σύδνεϋ), ήρθε στη Σαντορίνη το 2009 για διακοπές. Στο ξενοδοχείο δούλευε ένας 25χρονος αλβανός  με τον οποίο η επιτυχημένη μάνατζερ είχε-κατά τη Sydney Morning Herald- ένα «θυελλώδες ρομάντζο. Στη συνέχεια τον κάλεσε στην Αυστραλία και έμεινε μαζί του, εγγυώμενη μάλιστα στις αρχές για να του εξασφαλίσει «de facto Visa», παραμονής.

  Αλλά ότι αρχίζει ωραία, τελειώνει με πόνο, γιατί μετά από δύο χρόνια συμβίωσης το ζευγάρι άρχισε να αντιμετωπίζει προβλήματα. Τότε, η πλούσια επιχειρηματίας συνέστησε στον 27χρονο, να κάνει ένα ταξίδι στην πατρίδα του και μετά να επιστρέψει προκειμένου να «επανεκτιμήσουν» τη σχέση τους. Την περίοδο που έλειπε όμως, του ακύρωσε τη βίζα και έκανε κάθε προσπάθεια να παρεμποδίσει την επιστροφή του επιχειρώντας –μεταξύ άλλων- να ακυρώσει την πτήση του, ενώ ζήτησε από τις ομοσπονδιακές αρχές να μην του επιτρέψουν την είσοδο, σύμφωνα με την εφημερίδα «Border Mail».  Αυτός όμως κατάφερε και γύρισε και για λίγο η σχέση τους συνεχίστηκε με «on and off» (σκαμπανεβάσματα).

  Η κατάληξη αυτού του θυελλώδους ρομάντζου, έχει τα πάντα. Κατηγορίες για απιστία, για παρενόχληση, προσφυγή της πλούσιας κυρίας στα δικαστήρια, ανακρίσεις, κατηγορίες και άφθονη δημοσιότητα. Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι και οι δύο πλευρές έχουν ελληνοαυστραλούς δικηγόρους. Άλλωστε, ο 29χρονος σήμερα, ζούσε με ελληνικό όνομα, αλλά το τελικό ντεσού της ιστορίας, ήταν ότι κατηγορήθηκε επίσης για διακίνηση ναρκωτικών και η πλούσια κυρία, προσέφερε πριν από λίγες μέρες «νέα στοιχεία στις αρχές». Η ίδια πάντως επιμένει πως δεν κινείται από  αισθήματα εκδικητικότητας.

Η ΛΑΙΔΗ ΚΑΙ Ο ΑΛΗΤΗΣ

«Είναι η ιστορία της λαίδης και του αλήτη», είπε από την πλευρά του ο συνήγορος του 29χρονου, Κώστας Κίλιας, «Εκείνη είναι πετυχημένη, διάσημη και πλούσια… αυτός είναι ένας άφραγκος μετανάστης».

, «Εκείνη είναι πετυχημένη, διάσημη και πλούσια… αυτός είναι ένας άφραγκος μετανάστης».

  Η πολύκροτη υπόθεση συνεχίζεται στα δικαστήρια της χώρας των καγκουρό και οι εφημερίδες προσφέρουν χορταστικές λεπτομέρειες στους αναγνώστες, όπως αυτή που λέει πως «η τρομοκρατημένη γυναίκα, αναγκάστηκε να προσλάβει σωματοφύλακα για να πάει στο δικαστήριο», το οποίο διέταξε τον πρώην εραστή να μην την πλησιάζει σε απόσταση μικρότερη των 500 μέτρων. «Είναι η ιστορία της λαίδης και του αλήτη», είπε από την πλευρά του ο συνήγορος του 29χρονου, Κώστας Κίλιας, «Εκείνη είναι πετυχημένη, διάσημη και πλούσια… αυτός είναι ένας άφραγκος μετανάστης».

  Αλλά ο άφραγκος και γοητευτικός  μετανάστης, δεν είναι εντελώς αβοήθητος, γιατί σύμφωνα με την «Border Mail», η νέα του ερωμένη, μια νοσοκόμα οδοντιατρείου, προσέφερε τις οικονομίες της για να πληρώσει τα 75.000 δολάρια της εγγύησης, που απαίτησε το δικαστήριο.

  Κι όλα αυτά ξεκίνησαν στη Σαντορίνη.

http://www.bordermail.com.au/story/1626642/businesswoman-gives-evidence-against-ex-lover/?cs=12

http://www.smh.com.au/nsw/holiday-romance-ends-in-court-for-young-lover-20120404-1wd9i.html

http://www.freenewspos.com/news/article/a/489057/today/39-terrified-39-woman-hires-a-bodyguard-for-court