Η ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΔΙΔΥΜΟΥΣ, ΛΕΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΞΟΤΕΣ!

Μην το ρισκάρετε. Πριν φύγετε για διακοπές, κοιτάξτε το ζώδιο σας.

Μην το ρισκάρετε. Πριν φύγετε για διακοπές, κοιτάξτε το ζώδιο σας.

Η ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΔΙΔΥΜΟΥΣ, ΛΕΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΞΟΤΕΣ!

  Με ποια κριτήρια, επιλέγει κάποιος τις διακοπές του; Οι εκπρόσωποι της τουριστικής βιομηχανίας, κάτι θα ψελλίσουν για οικονομικές δυνατότητες, φυσικά τοπία, δραστηριότητες, γαστρονομία, πολιτιστικό απόθεμα και άλλα τετριμμένα. Φτωχοί αγαθοβιόληδες, πόσο μακριά νυχτωμένοι είσαστε!. Το βασικό κριτήριο για την επιλογή προορισμού είναι τα ζώδια. Ναι όπως το  διαβάσατε: Τα ζώδια. Αν λοιπόν ανήκετε στον Καρκίνο, το Σκορπιό, τη Παρθένο ή τους Ιχθείς, καλύτερα να αποφύγετε τη Σαντορίνη, διότι δεν ενδείκνυται για σας. Αν αντιθέτως γεννηθήκατε κάτω από τον αστερισμό των Διδύμων, σπεύστε να κλείσετε εισιτήριο, για το «νησί των ηφαιστείων». Και τούτο διότι οι αστρολόγοι της ιστοσελίδας Fe-mail, είναι σαφείς: «Ο Δίδυμος είναι επικοινωνιακός, θέλει οι διακοπές του να είναι παρέα με φίλους, να γνωρίζει νέους ανθρώπους με διαφορετική κουλτούρα, να διασκεδάζει, αλλά παράλληλα θέλει να παίρνει  και γνώσεις από κάθε  μέρος που επισκέπτεται».

  Αλλά και οι Λέοντες μάλλον πρέπει να πάρουν το πρώτο φέρι για τη Σαντορίνη, διότι «Ο Λέοντας λατρεύει τον Ήλιο, τη θάλασσα και φυσικά…την χλιδή…!!! Οι διακοπές μαζί του σίγουρα είναι μια καλοπέραση. Θέλει να ταξιδεύει πάντα σε μέρη glamorous,  να μένει σε ξενοδοχεία πέντε αστέρων και να δέχεται περιποίηση, πολυτέλεια και μεγάλες ανέσεις!». Όσο για τον Τοξότη αυτός «είναι από τη φύση του …ταξιδιάρης! Το καλοκαίρι είναι διαρκώς με μια βαλίτσα στο χέρι και επισκέπτεται διαφορετικά μέρη, για να αποκτήσει νέες εμπειρίες και μοναδικές συγκινήσεις», οπότε πρέπει να πάει στην Πάρο, αλλά «συνδυάζοντας και μία βόλτα σε Μύκονο και Σαντορίνη».

  Ας τα έχουν αυτά υπόψιν τους οι σχεδιαστές της τουριστικής στρατηγικής του νησιού.

http://fe-mail.gr/pages/posts/travel_vacations_oi_kalokairines_diakopes_ton_zodion_/travel_vacations_oi_kalokairines_diakopes_ton_zodion_10085.php