Site icon Santonews

Η ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ READERS DIGEST

 

 

 

Τους ιδανικούς ευρωπαϊκούς προορισμούς για εαρινές διακοπές, προτείνει η βρετανική έκδοση, του Readers Digest. Αξιοσημείωτο πως στη λίστα του περιοδικού, υπάρχουν μόνο δύο νησιά (η Σαντορίνη και το Λανζαρότε) ενώ οι υπόλοιπες 3 επιλογές, αφορούν χώρες. Για τη Σαντορίνη, γράφει:

” Ενώ υπάρχουν περιστασιακά βροχερές περίοδοι, συχνά θα βρείτε τον ήλιο να λάμπει λαμπρά κατά τους ανοιξιάτικους μήνες της Σαντορίνης . Τα περισσότερα ξενοδοχεία ανοίγουν τον Απρίλιο και οι δρόμοι ξεπροβάλλουν με ελκυστική και ζωηρή ανθοφορία. Είναι μια ρομαντική, ήρεμη στιγμή για επίσκεψη. Αισθάνεστε  τον ρυθμό πιο αργό καθώς περπατάτε στους δαιδαλώδεις ασβεστωμένους δρόμους, απολαμβάνοντας τοπικό φαγητό και κρασί στην πορεία.

Συχνά θα βρείτε τις εκκλησίες της Σαντορίνης ζωντανές με δραστηριότητα, καθώς οι καμπάνες χτυπούν για να γιορτάσουν το Πάσχα. Κάντε την ευχάριστη απογευματινή πεζοπορία μέχρι το Κάστρο της Οίας και ζήστε το μεγαλείο του ήλιου που δύει πάνω από τον όμορφο κόλπο σε σχήμα ημισελήνου. Αν είσαι τυχερός, μπορεί να τα έχεις όλα για τον εαυτό σου! Για μια βαθύτερη βουτιά στην ιστορία, επισκεφθείτε τον αρχαίο αρχαιολογικό χώρο του Ακρωτηρίου” .

 

 

 

 

 

Top 5 destinations to visit this Spring

 

 

 

Cyprus

 

 

Croatia

 

 

 

Lanzarote

 

 

 

Portugal

 

 

 

Santorini

 

Exit mobile version