«Η ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΝΗΣΙ»

ΓΑΛΛΙΚΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ  ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΛΕΠΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

 

 

«Ας εξερευνήσουμε τα διάσημα Ελληνικά νησιά του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Συμβουλή για αρχάριους:  κατευθυνθείτε προς τη Σαντορίνη, έναν από τους αγαπημένους προορισμούς για τους Γάλλους παραθεριστές. Η Σαντορίνη είναι ένα μοναδικό νησί. Είναι μέρος του αρχιπελάγους των Κυκλάδων και είναι διαφορετικό από οποιοδήποτε άλλο. Το τοπίο της εμπνέει και δημιουργεί πολλές καρτ ποστάλ και προσελκύει περίπου  2,5 εκατομμύρια τουρίστες ετησίως. Τα χωριά είναι σκαρφαλωμένα σε ένα μεγάλο βράχο ύψους 300 μέτρων». Το γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο LCI, πραγματοποίησε όχι απλά ένα δημοσίευμα, αλλά ένα βίντεο περίπου πέντε λεπτών στη δημοφιλή του ζώνη.

«Το νησί προσφέρει διάφορες τουριστικές δραστηριότητες όπως η άνοδος της καλντέρας με μουλάρι, η γευστική δοκιμή του τοπικού κρασιού ή η μαγεία του ηλιοβασιλέματος, που είναι μια τελετουργία στη Σαντορίνη. Μερικοί τουρίστες, όπως οι Κινέζοι, επωφελούνται από το ρομαντικό σκηνικό του νησιού για να πουν «ναι» (σ.σ στις προτάσεις γάμου) μέσω ταξιδιωτικών γραφείων που ειδικεύονται στην οργάνωση γάμων».

 

 

VIDEO

 

 

https://www.lci.fr/culture/video-grece-a-la-decouverte-de-l-ile-de-santorin-le-joyau-des-cyclades-vin-coucher-de-soleil-2092108.html

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *