«Η ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΣΗΜΟΤΗΤΩΝ»

«ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙΤΕ» ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 

 

 

«Οι μπλόγκερ, τα σούπερ μοντέλα, οι ηθοποιοί, οι τραγουδιστές και οι άλλα σελέμπριτις  έχουν κάνει το ελληνικό νησί της Σαντορίνης τον ιδιαίτερο καλοκαιρινό τους μυστικό παράδεισο», γράφει το μεγάλο ισπανόφωνο περιοδικό Mujer Hoy. Τονίζει μάλιστα πως ακόμα και παραδοσιακοί προορισμοί των σταρ, όπως η Ίμπιζα χάνουν από τη Σαντορίνη.

«Το νοτιότερο των Κυκλάδων κερδίζει έδαφος  ανάμεσα στους παραδοσιακούς μεσογειακούς προορισμούς όπως η Ίμπιζα και το 2018 έχει γίνει μόδα ανάμεσα στους διακεκριμένους (αυτούς που ασκούν επιρροή) . Με τον μύθο της Ατλαντίδας κάτω από τα ηφαιστειακά νερά του και την εγγύτητα άλλων δελεαστικών στάσεων όπως η υπέροχη Μύκονος ή, φυσικά, η ιστορική Αθήνα   η Σαντορίνη κρύβει ένα εκατομμύριο γωνίες που αξίζουν  για τις διακοπές», γράφει χαρακτηριστικά το περιοδικό.

Στη συνέχεια, δίνει ένα ρεπορτάζ με 10 φωτογραφίες, υποστηρίζοντας πως όσοι τις δοουν θα τρέξουν να ετοιμάσουν τις αποσκευές τους για τη Σαντορίνη. «Η Σαντορίνη αμφισβητεί τον τίτλο του «Λευκού νησιού» από την Ίμπιζα . Τα ασβεστωμένα σπίτια της τονίζουν τους χαρακτηριστικούς μπλέ τρούλους, οι οποίοι είναι διάστικτοι με έντονα τριανταφυλλιά και κόκκινα φύλλα όταν ανθίζουν οι  μπουκαμβίλιες. Ω!, σπάνια έχετε δει μια θάλασσα και ένα γαλάζιο ουρανό σαν τη Σαντορίνη σε μια καθαρή μέρα»

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *