Η ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΠΩΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΘΗΡΑΣ ΤΟΥ Ε.Ε.Σ ΓΙΑ ΤΑ 143 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

 

 

 

 

“Με  τη συμπλήρωση σήμερα 143 χρόνων δράσης και λειτουργίας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού,  το Περιφερειακό  Παράρτημα Θήρας απευθύνει κάλεσμα σε όλους εκείνους που με ανιδιοτελή κίνητρα και αισθήματα φιλαλληλίας , θέλουν να ξεκινήσουν το ταξίδι της πανανθρώπινης σταυροφορίας ανθρωπισμού.

 

 

Όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς αμφισβήτηση , έχει παραχθεί σπουδαίο έργο με σεβασμό, ευγένεια και διακριτικότητα με στόχο πάντα την ουσιαστική και στοχευμένη αντιμετώπιση  των προβλημάτων συνανθρώπων μας, που λόγω των οικονομικών δυσκολιών η ζωή τους γίνεται όλο και πιο δύσκολη και προβληματική.

Η Σαντορίνη έχει αποδείξει έμπρακτα ότι διαθέτει  πέρα από τη μοναδική φυσική ομορφιά του τοπίου της, και όμορφους ανθρώπους με πλούσια συναισθήματα  αγάπης και προσφοράς .

Τα αποτελέσματα  της τελευταίας αιμοδοσίας του Μαϊου, μιλάνε από μόνα τους.

 

 

Είναι  λοιπόν στο χέρι  όλων μας , με πυξίδα τις θεμελιώδεις αξίες που υπηρετεί ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός , να επαναπροσδιορίσουμε τις προτεραιότητές μας  και από κοινού να αγωνιστούμε για μια δικαιότερη κοινωνία χωρίς  πόνο , φτώχεια  και πολέμους αλλά με ειρήνη, πολύ χαμόγελο και αισιοδοξία.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος                              Η Γεν. Γραμματέας

 

ΜΑΡΙΑ ΑΡΓΥΡΟΥ                              ΒΙΒΗ ΖΟΥΜΠΑΚΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *