Η ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΞΑΝΑ ΤΟ “ΑΣ ΜΗ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ”

17 ΚΟΥΤΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΓΩΝΑ ΖΩΗΣ

 

 

 

“Τα παιχνίδια που εσείς μας φέρατε είναι έτοιμα για αποστολή με πρώτο παραλήπτη την «έδρα» της διαδικτυακής μας ομάδας «Ας μη μείνουμε στα λόγια!» και τελικό προορισμό τους μικρούς ήρωες που νοσηλεύονται στις ογκολογικές κλινικές σε Αθήνα, Θεσ/νικη, Ηράκλειο.
Αυτή τη φορά τα δώρα σας φεύγουν αμπαλαρισμένα από τη Σαντορίνη κι έτοιμα προς διανομή, κι αυτό οφείλεται στην σπουδαία δουλειά που έκαναν οι γνωστοί πλέον «Εθελοντές Junior» την περίοδο των Χριστουγεννιάτικων γιορτών !!!

Η δική σας προσφορά τεράστια ! Το αποτέλεσμα ξεπέρασε τις προσδοκίες μας και αυτή τη φορά !
Όχι μία… όχι δύο… όχι τρεις… όχι δεκατρείς…. αλλά 1️⃣7️⃣️ κούτες γεμάτες παιχνίδια !
1️⃣️7️⃣️κούτες γεμάτες αγάπη !
1️⃣️7️⃣️κούτες γεμάτες ευχές !
1️⃣️7️⃣️κούτες που στόχο έχουν να δημιουργήσουν παιδικές χαμογελαστές φατσούλες, τo πρώτo 10ήμερο του Φεβρουαρίου, που θα μοιραστούν από μέλη της ομάδας μας στα παιδιά στις κλινικές !!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ… [αυτούς που ήρθαν κοντά μας για πρώτη φορά και αυτούς που κάθε φορά είναι δίπλα μας], που με εμπιστευτήκατε και στηρίξατε τη συγκεκριμένη Δράση μας, προσφέροντας με πολύ αγάπη αλλά κι οποιοδήποτε κόστος για τον κάθε έναν σας τα δωράκια σας…. κ.Αθηνά, Alexandra, Anna, AnnaMaria, Άντρεα, Αντωνια, Argyro, Αριόν, κ.Αστερία, Gina, Gwgw, Robert Dhurata (Δώρα) κ.Ειρήνη, Ειρήνη, Ειρήνη, Ειρηνη , Elli, Elli, Elisabeta, Εύα, Elton Enkelejda (Κέλα), παπαδιά Theoni και τον ανώνυμο γνωστό της, Isavella, Ιωάννα, κατερινα, Katerina, κ.Κατερίνα, κ.Κική, Λίτσα-Αντρέας, παπαδιά Λίλη, Μαίρη, Μαρία, Μαρια, Μαρίνα, Maroulia, Michael, Nina, Rezarta, Simone, Sofia, Χρήστος

Επίσης πρέπει να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ….
❣️ στους ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ & ΦΙΛΟΥΣ του Α.Σ. Thyella Kamariou FC(Panagiotis Karras), που έχουν εξελιχθεί στους πιο ένθερμους υποστηρικτές μας τα τελευταία χρόνια !
❣️ στο Δ.Σ του Α.Σ. Thyella Kamariou FC (Iosif Vlavianos & Vagelis Fousteris) που στήριξαν χωρίς δεύτερη σκέψη και αυτή τη Δράση μας !
❣️ στα μικρά παιδιά του Α.Ο. Θήρας (Andreas Patiniotis) που μετά από προτροπή της προπονήτριάς τους γέμισαν το «Κλειστό Σαντορίνης» με παιχνίδια !
❣️ στο βιβλιοπωλείο «Prospect Books & More» (Καμάρι – Manos Fytros) που εκτός από τα παιχνίδια που μας πρόσφερε, εκτύπωσε δωρεάν ό,τι άλλο χρειαστήκαμε για την οργάνωση και διεκπεραίωση της συγκεκριμένης δράσης.
❣️
❣️ Στον κ.Βασίλη (υπεύθυνο Δ.Γ.Καμαρίου) που με βοήθησε στη συλλογή των παιχνιδιών τις ώρες που εγώ δεν ήμουν στο γήπεδο, και μας βρήκε και πάρα πολλές κούτες για την αποστολή !
❣️ στην Γενική Ταχυδρομική που ανέλαβε τελείως δωρεάν την μεταφορά των 17 κουτών από τη Σαντορίνη στην Αθήνα !
❣️

Στους «Εθελοντές Junior» (Άννα-Μαρία, Δημήτρης, Έντι, Θεοδώρα, Ιορδάνης, Κωνσταντίνα, Κωστής, Μαρία, Μαριτίνα, Μαρουλία, Μιχάλης, Νάντια, Ναταλία, Νεφέλη, Σάρα) για όλη τη δουλειά που έκαναν (αφισοκόλληση, εκφώνηση λόγου στα σχολεία τους για να ενημερώσουν και να παρακινήσουν καθηγητές & συμμαθητές, αμπαλάρισμα, πακετάρισμα) !

Κυρίες, Κύριοι, Μικροί μου Φίλοι…… ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΕΡΟΧΟΙ !!!
Θα τα ξαναπούμε στην επόμενη Δράση”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *