Η RYANAIR ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΠΤΗΣΕΙΣ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ-ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗradiozet.pl

 

 

  “Η Ryanair θα πετάξει στη Σαντορίνη το καλοκαίρι
Η Ryanair ανακοίνωσε σε δήλωση ότι η σύνδεση από την Κρακοβία προς τη Σαντορίνη θα πραγματοποιείται μία φορά την εβδομάδα, από τις 6 Ιουλίου 2021.

 

Οι επιβάτες μπορούν τώρα να κάνουν κράτηση πτήσης σε ένα από τα πιο όμορφα ελληνικά νησιά με μηδενική χρέωση για κρατήσεις έως τις 31 Μαρτίου 2021.

 

 

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης της νέας διαδρομής, η Ryanair ξεκίνησε εισιτήρια για τη Σαντορίνη ξεκινώντας από το PLN 182. Μπορείτε να κάνετε κράτηση για την πτήση σας στη μειωμένη τιμή στο ryanair.com έως την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου (μεσάνυχτα).

– Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη νέα διαδρομή από την Κρακοβία προς τη Σαντορίνη. Η σύνδεση θα λειτουργεί μία φορά την εβδομάδα από τις 6 Ιουλίου 2021 και θα γίνει μέρος του καλοκαιρινού προγράμματος πτήσεων της Ryanair από την Πολωνία – δήλωσε ο Jason McGuinness, εμπορικός διευθυντής της Ryanair.

 

 

Πρόσθεσε ότι οι περιορισμοί που σχετίζονται με την πανδημία κοραναϊού αλλάζουν τακτικά, με τη Ryanair να επιτρέπει πλέον έως και δύο δωρεάν ημερομηνίες πτήσης έως τις 31 Οκτωβρίου 2021

 

 

Η Wizz Air θα ξεκινήσει επίσης επτά νέες διαδρομές διακοπών από πέντε αεροδρόμια στην Πολωνία. Οι ανακοινωμένες συνδέσεις θα περιλαμβάνουν πτήσεις από Κατοβίτσε προς Κέρκυρα, καθώς και από Βαρσοβία και Κρακοβία προς Κρήτη και συγκεκριμένα τη Σαντορίνη”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *