Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΥΟ ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ Ο Γ. ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗΣ

 pavlopoulos_leontaritis “Με δύο πίνακες συμβολικής σημασίας που προσέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο και τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο Β΄, η Περιφέρεια τίμησε τον Πολιτικό και Θρησκευτικό Ηγέτη της Χώρας μας.

Δωρίζοντας πίνακα που απεικόνιζε δύο περιστέρια στον Μακαριώτατο, ο κ. Λεονταρίτης ευχήθηκε την επικράτηση ενός πολιτισμού ειρήνης και αλληλεγγύης μεταξύ ανθρώπων και λαών τονίζοντας πως η παρουσία του στις Κυκλάδες αποτελεί – χωρίς υπερβολή – «σημείο ευλογίας και φανέρωση της αγαπητικής πρόνοιας του Θεού προς ένα λαό φιλότιμο, ευγενή, παραδοσιακά, συντεταγμένο με τα διδάγματα του Γένους και του Έθνους μας»archiepiskopos_leontaritis

Απευθυνόμενος στη συνέχεια στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προσφέροντάς του πίνακα στον οποίο απεικονίζονται αρχαίοι πολεμιστές, ο Αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε «να μην παραδώσουμε τα όπλα, να κερδίσουμε τη μάχη την οποία δίνει καθημερινά η χώρα μας και να ανακτήσουμε το γόητρο και την Εθνική μας Υπερηφάνεια».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *