ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ “ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ”

Επρόκειτο να γίνει στις 3 Αυγούστου, αλλά λόγω δρομολογίων έγινε ακύρωση.

Λόγω μεγάλου προβλήματος στη μετακίνηση των σκηνικών εξαιτίας ακύρωσης Δρομολογίων των πλοίων, ακυρώνονται οι προγραμματισμένες παραστασεις της Πεντάμορφης για τη Σαντορίνη, Νάξο και Μύκονο στις 3 -4 και 5 Αυγούστου. Παρακολούνται όσοι έχουν προμηθευτεί ήδη εισητήριο, να μεταβούν στα σημεία προπώλησης για την επιστροφή των χρημάτων τους. Όσοι έχουν προμηθευτεί ηλεκτρονικά εισητήριο, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το viva.gr.

PENTAMORFIΤο Θέατρο του Βορρά, για ένα ακόμα καλοκαίρι μετά τον Οδυσσεβάχ και τον Πήτερ Πάν, ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και ανεβάζει ένα από τα πιο αγαπημένα παραμύθια μικρών και μεγάλων παιδιών, την Πεντάμορφη και το τέρας.
Η Μπέλ, μια όμορφη χωριατοπούλα, θα βρεθεί στο κάστρο του τέρατος, ο οποίος είναι είναι στην πραγματικότητα ένας μαγεμένος πρίγκηπας. Αν το τέρας μάθει να αγαπά και να αγαπιέται, τα μάγια θα λυθούν. Διαφορετικά, θα μείνει για πάντα ένα τέρας.
Η πιο όμορφη παιδική παράσταση του φετεινού καλοκαιριού συνεχίζει το ταξίδι της κι έρχεται για τρείς μοναδικές παραστάσεις στη Σαντορίνη, τη Νάξο και τη Μύκονο.
Το αγαπημένο παραμύθι μικρών και μεγάλων παιδιών ζωντανεύει σε μία μαγική παράσταση με χρώματα, μουσική και χορό και υπόσχεται στιγμές γέλιου και συγκίνησης.
Οι αγαπημένοι παιδικοί ήρωες του φετεινού καλοκαιριού, η Μπονζούρ, ο Οκλόκ, ο αγαπημένος μας μάγειρας Προφιτερόλ και φυσικά η Μπέλ προσκαλούν όλους τους φίλους τους στο μαγεμένο κάστρο για να χορέψουν όλοι μαζί κάτω από ένα κατακόκκινο τραντάφυλλο!
Μια πανέμορφη παράσταση, που μας θυμίζει ότι ο καθένας από εμάς έχει μέσα του κάτι όμορφο…αρκεί κάποιος να θελήσει να το ανακαλύψει!
H παράσταση τελεί υπό την αιγίδα του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης και του Γενικού Γαλλικού Προξενείου.
Συντελεστές:
Κείμενο- Σκηνοθεσία: Μπίλιω Κωνσταντοπούλου
Χορογραφίες: Χρήστος Κατίδης
Κοστούμια – Σκηνικά: Θέατρο του Βορρά
Επιμέλεια σκηνικών: AnnaWassiac
Φωτισμοί: Γιώργος Ζήγκας
Ηθοποιοί: Κωνσταντίνος Αρνόκουρος, Ντέπυ Ασληχανίδου, Βαγγέλης Δαλλές, Σάκης Σιούτης,Έφη Σισμανίδου
Παραγωγή: Θέατρο του Βορρά
Η Πεντάμορφη και το Τέρας θα βρίσκεται στη Σαντορίνη για μία μοναδική παράσταση την Κυριακή 3 Αυγούστου στις 21:00 στην ΚΑΝΝΑΒΑ Ρούσσος στην Επισκοπή –Μέσα Γωνιά .
Πανελλαδική προπώληση: Καταστήματα Seven Spots, Καταστήματα Ιανός, Καταστήματα Public , καταστήματα Παπασωτηρίου, www.viva.gr, viva τηλεφωνικό κέντρο 11876
Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ ( Γενική είσοδος), 8 ευρώ ( φοιτητικό, ανέργων, πολυτέκνων).