Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΗΝ GREEK TOURISM EXPO 2016

ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΙ Η ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

 

 

greek-tourism-expo2ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

“Δυναμική παρουσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην “Greek Tourism Expo 2016”

Το «πολυνησιακό» της στίγμα άφησε στην 3η “Greek Tourism Expo ‘16” η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Η συμμετοχή της Περιφέρειας στη διεθνή τουριστική έκθεση της Αθήνας (25-27 Νοεμβρίου 2016) στέφθηκε με επιτυχία, με τα νησιά των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου να ελκύουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Στο περίπτερο της ΠΝΑΙ συμμετείχαν και προβλήθηκαν συνολικά 25 νησιά από τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα, τα οποία αποτελούν 25 μοναδικούς προορισμούς διακοπών στον κόσμο, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα ταξιδιωτικών εμπειριών.

Συγκεκριμένα, συμμετείχαν η Ρόδος, η Κως, η Αστυπάλαια, η Πάτμος, η Κάρπαθος, η Κάλυμνος, η Σύμη, η Λέρος, οι Λειψοί και η Νίσυρος από τα Δωδεκάνησα καθώς επίσης η Ίος, η Πάρος, η Σαντορίνη, η Μύκονος, η Σύρος, η Μήλος, η Κέα, η Κύθνος, η Σέριφος, η Κίμωλος, η Τήνος, η Άνδρος, η Αντίπαρος, η Ηρακλειά και η Φολέγανδρος από τις Κυκλάδες. Στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου φιλοξενήθηκε και η Ομοσπονδία Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Διαμερισμάτων Δωδεκανήσου.

Η μοναδικότητα των νησιών του Νοτίου Αιγαίου και το πολυδιάστατο τουριστικό τους προϊόν αναδείχθηκε για μία ακόμη φορά με τη συγκροτημένη και δυναμική τους παρουσία στην 3η “Greek Tourism Expo ‘16” μέσα από το Περίπτερο της Περιφέρειας.

Σημειώνεται ότι στην διεθνή τουριστική έκθεση της Αθήνας, φιλοξενήθηκαν 120 Hosted Buyers από 30 χώρες, με τους οποίους οι εκπρόσωποι των νησιών είχαν Β2Β συναντήσεις για να συνάψουν εμπορικές συμφωνίες ή και να ενδυναμώσουν τις υφιστάμενες σχέσεις συνεργασίας”.

Save

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *