“ΟΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΣΚΑΛΕΣ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ”

ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΕΣ ΣΚΑΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

 

 

 

  H Σαντορίνη, έχει συμπεριληφθεί στις πιο πιθανές και απίθανες λίστες για διάφορες όψεις και αξιοθέατα. Σαν καλύτερο νησί, ρομαντικότερος προορισμός, ομορφότερη αρχιτεκτονική και πολλές άλλες. Όμως η λίστα που κατάρτισε το Ινδονησιακό περιοδικό Tribun Batam, είναι όντως πρωτότυπη. Αφορά, στις ομορφότερες σκάλες του κόσμου. Εκεί παραθέτει πραγματικά, εντυπωσιακά, “εικαστικά” κλιμακοστάσια από όλο τον κόσμο. Με όμορφα χρώματα, πρωτότυπα σχέδια και εξαιρετική αισθητική.

Μέσα στη λίστα όμως, βρίσκεται και μια απλή, σκάλα από τη Σαντορίνη. Και η ομορφιά της έγειται στην λειτουργική απλότητά της και τη σχεδιαστική λιτότητα, που ήταν αποτέλεσμα της ανάγκης και της μαστοριάς, των ντόπιων τεχνιτών.

Θέλετε, να εναρμονιστείτε με τη φύση;. Χρησιμοποιείστε πέτρα”, γράφει η Tribun Batam, για να προσθέσει: “Όπως συμβαίνει με τα σκαλοπάτια στη Σαντορίνη. Δείτε τα σκαλοπάτια κατάσπαρτα με πέτρες, που τα κάνουν ιδιαίτερα κομψά. Σε συνδυασμό με τα φυτά και από τις δύο πλευρές καθώς και την πανέμορφη θέα, οι σκάλες της Σαντορίνης, είναι πολύ εντυπωσιακές”.

 

.
. ()

 

.
. ()

 

.
. ()

 

.
. ()

 

.
. ()

 

.
. ()

 

.
. ()

Ingin melebur dengan alam? Gunakan batu! Seperti tangga yang berada di Santorini, Yunani ini. T

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *